Arkadaşlar çok fazla klasik olmasını istemiyorum saatin, o nedenle cetrina ve seiko premier gibi modelleri eliyorum, son olarak şö düşünceye geldim diyebilirim;
saat mezuniyet hatırası olduğu için ve annem aldığı için uzun ömürlü hep bende kalacak bir saat olmasını istiyorum bu nedenle tissot'un şu modeli
http://www.konyalisaat.com.tr/urun/tiss ... 11-057-00/ olabilir, hem bu olursa saatçi yakında olduğu için kargo masrafım olmayacak ve uzerine bunda da indirim yaparlarsa tabi 50 100 tl artabilir, e o paraya biraz eklenip g-shock alınabilir.
diğer ihtimalde şuan için seiko snaa93 yani 3. seçenek. Tissot otomatik bir saat ve sade bir kasası ile gün takvim özelliği var. seiko ise pilli bir saat alarm, kronograf ve takometre ozelliği var ve daha harekteli spor bir model , gerçi kronograf hele de takometreye hiç ihtiyacım olmayacak büyük ihtimalle ama görüntü olarak daha iyi gibi. sonuç olarak sizce iki saat markası arasında hangisini tercih etmeyelim, neden?
ha birde tissotun bu modelinin otomatik sistemi nasıldır, saat ne kalitedir fiyat performans olarak. ( kızanlar olacaktır bu lafın üzerine eminim çok kalitelidir, şunun için soruyorum bunu. arkadaşım yurt dışından armani marka saat aldı otomatik saat ve benzeri tr'de iki bin tl'ye yakın , o ise 160 dolara aldı, tabi bunda saat markası olmamsının etkisi buyuk)