Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
yong » 10 Haz 2012, 16:25
'' Shipping: $39.99 - Standard Int'l Shipping See shipping discounts
| See all shipping details
See details about international shipping here. help icon for Estimated delivery date - opens a layer
Item location: NO RESERVE!!!!!!, United States
Ships to: Worldwide See shipping location exclusions '' no reserve demesi beni endişelendiriyor .
-

yong
-
Hsnmrycl » 10 Haz 2012, 18:32
oradaki "no reserve" sanırım açık arttırmanın herhangi bir taban fiyatı olmadığını belirtmek için yazılmış. ama yanlış yere yazmış. ürün lokasyonu ile alakası olduğunu sanmıyorum. bazı açık arttırmalarda satıcı reserve koyar ve o reserve fiyat son ana kadar karşılanmazsa arttırma sonuçlanmadan kapanır.
elbette böyle olmaya da bilir...

öd tengri aysar; kişi oglı kop ölgeli törümiş.
-

Hsnmrycl
-
-
yong » 10 Haz 2012, 20:12
hsnmrycl ''elbette böyle olmaya da bilir... '' süpersin bu arada benden yüksek teklif veren birisi olmuştu fakat mail geldi şimdi teklifi veren vazgeçmiş ve 150 dolarla bana kaldı saat hala çok kararsızım kullanıcıya mail attım türkiyeye saat yolladınızmı diye otomatik mesaj geldi pazartesi yanıtlanıcaktır diye ne yapacağımı bilmiyorum
-

yong
-
yong » 10 Haz 2012, 21:38
necati bey ilk başta gümrükte bu kadar sorun çıktığını bilmiyordum sonra vazgeçtim gibi oldu ama saat şuan bana kaldı :S
-

yong
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] ve 120 misafir