TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

1000-1500 TL Arası Saat Tavsiyesi / Emporio Armani

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: 1000-1500 TL Arası Saat Tavsiyesi / Emporio Armani

Mesaj Dr80 » 30 May 2012, 12:36

herojd11 önerilerin için teşekkür ederim ama evet hem daha küçük hem de tam klasikler galiba :roll:
Kullanıcı avatarı
Dr80

Mesaj vincefb » 30 May 2012, 12:46

Armani ve tarzı moda markaları saatlere verilen bu paralara yazık diyorum :?
Kullanıcı avatarı
vincefb

Mesaj Dr80 » 30 May 2012, 12:58

vincefb yazdı:Armani ve tarzı moda markaları saatlere verilen bu paralara yazık diyorum :?

Arkadaşlar ben de sizin önerilerinizi bekliyorum işte sadece Armani' nin beğendiğim modelleri oldu yoksa alacam demiyorum...
Kullanıcı avatarı
Dr80

Mesaj Frax » 30 May 2012, 13:07

Moda markalarında Guess Collection, Calvin Klein, Cerruti (kaplama olmayan modeller), ekonomik koşullara göre en fazla 1000 liraya kadar alınabilir. Bunların haricinde Armani, Diesel, D&G, Tommy Hilfiger ise bence belirli bir seviyeye kadar tasarımı güzelse olabilir ama bu da bayiden alımda zaten bu seviye çoktan aşılıyor 700-800 lira bu saatlere yazık...

Bütçenize uygun Victorinox, Hamilton, Jacques Lemans vb. sizi memnun eder. Eğer saatçileri gezip örneğin Saat ve Saat te hem Hamilton'u hem D&G yi incelerseniz farkları kendiniz de anlayabilirsiniz böylelikle kafanızdaki marka arayışı modele döner size daha faydalı olur :thumbup:

Ayrıca ayrıntılı bir konumuz mevcut moda markaları ile ilgili. Buyrun:

:arrow: viewtopic.php?f=12&t=6377&p=87379&hilit=+moda#p79222
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj Dr80 » 30 May 2012, 13:28

Frax yazdı:Moda markalarında Guess Collection, Calvin Klein, Cerruti (kaplama olmayan modeller), ekonomik koşullara göre en fazla 1000 liraya kadar alınabilir. Bunların haricinde Armani, Diesel, D&G, Tommy Hilfiger ise bence belirli bir seviyeye kadar tasarımı güzelse olabilir ama bu da bayiden alımda zaten bu seviye çoktan aşılıyor 700-800 lira bu saatlere yazık...

Bütçenize uygun Victorinox, Hamilton, Jacques Lemans vb. sizi memnun eder. Eğer saatçileri gezip örneğin Saat ve Saat te hem Hamilton'u hem D&G yi incelerseniz farkları kendiniz de anlayabilirsiniz böylelikle kafanızdaki marka arayışı modele döner size daha faydalı olur :thumbup:

Ayrıca ayrıntılı bir konumuz mevcut moda markaları ile ilgili. Buyrun:

:arrow: viewtopic.php?f=12&t=6377&p=87379&hilit=+moda#p79222

Faydalı paylaşımınız için teşekkür ederim, bu foruma yazı yazmamın sebebi zaten marka arayışı için değil model arayışı içindir ama tabiki hem zevkime uygun bir model hem de gerçek bir saat markası olursa daha iyi olur düşüncesi ile direkt model önerilerinizi bekliyorum...
Ayrıca Hamilton' un beğendiğim modelleri bütçemi aşıyor, benim bütçem etiket fiyatı üzerinden 1500 TL' ye kadar...
Kullanıcı avatarı
Dr80

Mesaj Dr80 » 30 May 2012, 14:01

Gc Swiss yapımı olduğu için saatleri kalitelidir, bende dikdörtgen kasa kahverengi deri kayışlı bir modeli var, 5 senedir kullanıyorum, her gören hayran kalıyor, kaç arkadaşa feyz oldu saat alımında :) ve bi kere bile sorun çıkarmadı...Bu sefer yeni alacağım saati siyah deri kayışlı veya metal kordonlu istiyorum...
Kullanıcı avatarı
Dr80

Mesaj SeRxx » 31 May 2012, 11:16

En çok Hamilton'u beğendim sizin için de uygunsa tercih edilebilir :thumbup:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Serefhan ve 127 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners