Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
Her çalıştan sonra alarmı tekrar kurmak gerekiyor. Sesini kaydedip koyacağım makine gelince, daha öncede sorulmuştu Bir saatçiye gidip dinleyebilirsiniz de
Dediğiniz gibi saatçiye gittim.Fakat dinleyemedim. İlk balçovadaki alışveriş merkezinde velatura yı denedik bekledik bekledik ,çalmadı. Sonra kemeraltında ki yetkili satıcısına gittim onda seiko'nun alarmlı modeli olmadığından pulsar ın alarmlı modelini denedi usta oda yapamadı. Ama eski saatler gibi olmayıp(ding dong) içindeki elektronik devreden sesinin çıktığını söyledi. hala merak etmekteyim
İnanılır gibi değil, nasıl alarmı çalıştıramazlar? Hadi bilmiyor olabilirsin, gayet normal ama müşteri gelmiş, bu kadar mı zor kullanım kılavuzuna bakmak
Yaa çok teşekkür ederim drk ne zamandır merak ettiğim bişeydi . Tiz ses çıkıyomuş ,aslında sabahları uyandırmak için gürültücü olmayan farkındalık yaratan bi ses.