Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
merhaba arkadaşlar.. bi yerde okudum da bu srx003p modeli için bu saatteki pilin değiştirilmesi gerekiyor mu? 5 yıl sonra değiştirilmeli gibi bişi yazılmış.. bir de 1500-2000 tl arası tavsiye edebileceğiniz otomatik saatler nelerdir.. birde bu modelde de autoreply özelliği mevcut mu? şimdiden teşekkür ederim.
Seiko Kinetic'lerde bulunan pilin 10 yıldan fazla ömrü var diye biliyorum.. Bu modelde Auto-Relay özelliği yok; diğer Premier Kinetic'lerde bu özelik mevcut (snp023,snp005 gibi)
Bütçenizi 2000 Lira'nın biraz üzerine çıkarabilirseniz Longines veya Oris markalarından bir saat alıp daha iyi bir seçim yapmış olursunuz
serxx verdiğin bilgiler için çok sağol..(gerçi moralim bozuldu biraz).snp025p ile snp037p aynı özelliklere mi sahip?? bi yazında tavsiye etmişsin ondan sordum..bir soru daa bulova63b012 hakkında bilgin var mı o da iyi gibi görünüyo.. çok teşekkür ederim.. iyi geceler
Rica ederim ne demek. Snp025 ve Snp037 modelleri tamamen aynı özelliklere sahip, sadece kadran renkleri farklı. Bütçen 1500 Lira gibi bir rakamsa rahatlık tercih edebilirsin. Ayrıca bu modellerin Auto-Relay dışında fazladan Perpetual Calendar özelliği de mevcut iyi geceler ... Edit: Calender--> Calendar
En son SeRxx tarafından 08 Nis 2012, 22:32 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.