TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Hamilton Field Officer Auto ya da Aviation Pilot

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Hamilton Field Officer Auto ya da Aviation Pilot

Mesaj berilker » 13 Ara 2011, 15:38

Sirkecide bulabildiğim her saatçiye girip Hamilton'u sordum hepsi saat&saat'e bakın onlar satıyor dedi, yanlış hatırlmayorsam tevfik aydın'ın kanyon şubesinde hamilton vardı sirkeci şubesine sordum onlar da bizde yok Hamilton dediler.
Kullanıcı avatarı
berilker

Hamilton Field Officer Auto ya da Aviation Pilot

Mesaj SeRxx » 13 Ara 2011, 16:24

Hamilton icin saat&saat dısında iyi bir alternatif yok ama orada da indirim yok. Keske yurtdışından alma şansınız olsa gercekten cok iyi fiyatları var.
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj berilker » 14 Ara 2011, 04:15

Yakın zamanda yurtdışında alma şansım yok malesef. Başlık biraz yanlış kalıcak ama, field officer'ı bulamıyacağımı düşünerek 1500TL'yi geçmeden başka marka modellerden field officer'ı ölçü alarak tavsiyelerde bulunabilir misiniz acaba?
Kullanıcı avatarı
berilker

Mesaj SeRxx » 14 Ara 2011, 10:07

Ben Hamilton Officer için eBay'dan bir öneride bulunayım. Yakın zaman forumdan bir arkadaş bu satıcıdan alışveriş yaptı sorunsuz şekilde geldi ve satıcıyı tavsiye ediyordu.Kendi görüşüm şöyle: Ben Hamilton'un bu modelini alacak olsam ve Türkiye'de bulamazsam düşünmeden bu satıcıdan alırdım.

http://www.ebay.com/itm/HAMILTON-KHAKI-FIELD-OFFICER-MENS-25j-AUTOMATIC-WATCH-/310338282812?pt=Wristwatches&hash=item48419a653c#ht_6218wt_1185

1500 TL'nin altında otomatik saat için hep Tissot diyorum. Heralde spor bir model arıyorsunuz 1000 liraya bu modeli alabilirsiniz. Farklı öneriler de gelecektir.
http://www.konyalisaat.com.tr/product_info.asp?id=28594&product=Tissot-T044.430.26.051.00

Resim
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj berilker » 15 Ara 2011, 01:40

ebay'den çok fazla alışveriş yaptım (otomobil parçaları aldım) ama genelde hepsi vergi sınırının altındaydı, şimdi burdan bu saati aldığımda gümrük süreci nasıl işler, çünkü sadece vergisini ödemek de değil ordaki işlemler için de ordan burdan masraf çıkartıyorlardı. saat için bu süreç nasıl işliyor?

prs 516'ya baktım, denedim ama chrono olmayan(sizin gösterdiğiniz) modeli kasa olarak biraz küçük gelmişti bana chrono olanı da iki katı fiyata sahipti boyut olarak istediğim gibi olsa da , yoksa dediğiniz gibi fiyat aralığımda sağlam bir otomatik saat.
Kullanıcı avatarı
berilker

Mesaj SeRxx » 15 Ara 2011, 10:01

Satıcıyla iletişime geçseniz gümrük için belki yardımcı olur. Zaten gümrüğe de takılsa %18+2.5 TL dışında bir ücret ödemiyorsunuz.
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj freedom36 » 15 Ara 2011, 10:22

Yeter ki özel kargo şirketleri aracılığıyla (FedEx, UPS vs gibi) gönderilmesin. Eğer gümrüğe takılırsa bu firmaların ardiye ücreti adı altında kestikleri fahiş ücretler var. 3-5 gün için vergi kadar, belki daha da fazla para ödemeniz söz konusu olabilir.

Ayrıca özel şirketlerin kargoları daha bir sıkı elden geçiriliyor. Ama USPS, Priority Mail vs tarzı yerel postaları kullanırlarsa hem gümrüksüz geçme ihtimali daha da artıyor hem de yukarıda bahsettiğim riskler söz konusu olmuyor. Yerel postalar da takip numarası veriyor, bir çekinceniz olmasın.
Kullanıcı avatarı
freedom36

Mesaj berilker » 15 Ara 2011, 14:09

Evet bir kez UPS'in eline düştüm, 600$'lık ürüne 300-400TL masraf istediler. Dediğiniz gibiyse ben bi satıcıyla iletişime geçim, yardımcı olursa daha da kolay olur.
Kullanıcı avatarı
berilker

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 130 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners