TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Rolex Submariner 116610 LN / LV Tavsiye Ricası

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Rolex Submariner 116610 LN / LV Tavsiye Ricası

Mesaj bozok » 23 Kas 2011, 22:41

aslında dediğinizde haklısınız ama cazip fiyatları etkiliyo bazen insanı :)
Kullanıcı avatarı
bozok

Mesaj Turgaysanli » 23 Kas 2011, 22:50

Şimdi yazılanlardan benim anladığım şu. Sanırım İsviçre fiyatları tax free yaptırdıktan sonra buradaki gray market fiyatlarına yakın yada aynısı. Ordan alırsanız içiniz rahat olur, kazıklandığınızı hissetmezsiniz (bu çok önemli) artan para ile de bir kaç tane hediyelik swatch ve çikolata alırsınız çok şanslıysanız ve iyi bir indirim de alabilirseniz belki üstüne bir Bally ayakkabı :)
Kullanıcı avatarı
Turgaysanli

Mesaj Clk » 23 Kas 2011, 23:53

Gray market saticilari, bayiilerin ellerinden cikartmak zorunda olduklari saatleri bayii alis fiyatindan biraz daha yüksek fiyata bayiilerden alan ve yine düsük karlar ile (ki bu normal calisanlari yok, kira dertleri yok v.s.) son kullaniciya satan kisilerdir. Saati görmeden alim yapilmasini hicbir sekilde tavsiye etmem.

Bir bayii herhangi bir saati neden elinden cikatmak zorunda olsun? sorusuna cevap... Ana firmalarin getirmis oldugu kotalar, nakit para ihtiyaci, sirkülasyonu saglamak v.s. seklinde aciklanabilir. Bu aralar özellikle Yunanistan ve Ispanya gibi su anda ekonomisi sallanmakta olan ülkelerden cok sayida saat gelmektedir.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Turgaysanli » 24 Kas 2011, 00:25

Bülent bey ben sizin yazılarınızın bir çoğunu okudum ve sanırım hala Almanya da yaşıyorsunuz koleksiyonunuzu izledim bu akşam tebrikler gerçekten hepsi muhteşem.. Sahip olduğunuz saatlerden 116610 olabilir GMT (Seramik yeni kasa) 2010 yılında 5350 Euro indirimli olarak 4800 Euro ya aldığınızı yazmışsınız. Tabii aradan 1,5 yıldan fazla bir süre geçti acaba fiyatlar hala aynımı yoksa zam geldimi ???
Hatta şu anda hangi fiyata alabiliriz ??? Stuttgarte de çok yakın dostlarım var onlar vasıtasıyla alabilirim diye düşünüyorum.
Kullanıcı avatarı
Turgaysanli

Mesaj Clk » 24 Kas 2011, 08:32

O günden bu güne fiyatlara %20 oraninda zam geldi. Ben GMT LN ve Milgauss GV'yi aldigim zaman kriz vardi ve bayiiler pesin paraya normalin üzerinde indirim veriyorlardi.

Bugün Almanya'da Gray Market fiyati GMT LN icin 5750 Euro ve benim Gray Marketten 4200 Euro'ya aldigim Milgauss GV icin 5400 Euro !!!

Kisacasi ayni fiyat artisi Gray Markette de yasandi.

Almanya indirimli fiyatlarini, liste fiyatlari ile görebilecegin bir site :arrow: http://www.watch.de/germany/herren-uhren-okkasionen/rolex.html
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Önceki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 53 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners