Selamlar Watcha,
Bende sorduğum saatin FC Barcelona sponsorluğu kapsamında üretilen modeli var. Ben de saatimi almadan önce sarı çizgili kayışları fazla sportif bulmuştum. Daha sonra Barcelona sponsorluğu kapsamında üretilen kırmızı dikişli kayışı olan modeli görünce hemen aldım. Bugün başka saat taktığım için sana saatle ilgili bir link göndereyim:
http://www.konyalisaat.com.tr/product_info.asp?id=33625&product=Ben saatimden oldukça memnunum. Bunun dışında başka markaların çeşitli model saatlerinden de var (Tissot, Longines, Swatch). Benim önerim, eğer saatle suya gireceksen, metal kayışlı olan bir modelini al. Zira deri kayışın suya girdikten sonra hızla deforme olabileceğini düşünüyorum. Ayrıca Seiko saatlerin orjinal kayışlarının ucuz olmadıklarını hatırlatırım. Ben Sirkeci'deki bir bayiden 900 TL'ye almıştım. Saat spor kıyafetle de, takım elbiseyle de havalı duruyor. Sulu ortama giderken genelde Swatch takmayı tercih ediyorum (saatin kaybolması veya başına bir şey gelmesi ihtimaline karşı). Yeni hedefim Submariner veya emsal bir dalgıç saati almak. Ancak hayalimi gerçekleştirsem dahi, yüzmeye giderken Swatch'umu kullanmaya devam edeceğimi düşünüyorum. Veya Swatch yerine Seiko 5 de alıp kullanabilirim..