TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Seiko Sportura SNAE67P1 Alarm Chronograph Bilgi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Seiko Sportura SNAE67P1 Alarm Chronograph Chronograph Bi

Mesaj denizgonen » 03 Ara 2011, 23:40

http://www.konyalisaat.com.tr/product_info.asp?id=32474&product=Seiko-SNAE67P

Pazarlıkla 840 liraya kadar düştüm, eğer ciddi ciddi gidip alırsam daha da indirecek gibi görünüyor. (800 tl falan)

Deri kayışlı olduğündan her ne kadar suya girmeyi düşünmesem de suya karşı dayanıklı mıdır?

Pek kolay beğenen birisi değilimdir, ancak uzun zamandır tipi bu kadar hoşuma giden saat görmemiştim, gene de sırf tipini beğendiğim için bu saate 800 lira veririr mi yani fiyatını hakediyor mu?

Uzun yıllar kullanacağım makanizması iyi mi? Sürekli kullanıma gider mi?

Teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
denizgonen

Re: Seiko Sportura SNAE67P1 Alarm Chronograph Chronograph Bi

Mesaj watcha » 04 Ara 2011, 00:25

viewtopic.php?f=62&t=6849

yukarıda ki başlıkta aynı saati tartışmıştık.Bence saat güzel ben de almayı düşünüyordum ama kayışlardaki sarılar gözüme batıyor.Bir heves alıcam o sarıları görmezden gelip bir kaç hafta sonra o sarılar gözüme batmaya başlıyacağı için sıkılıcam.Kendimi bildiğimden şimdilik almaktan vazgeçtim :D Saat her yönüyle kaliteli zaten bana da kimse alma dememişti herkes almamı söylemişti linkte de görüceğiniz üzere.Sarılardan yana sıkıntınız yoksa ben tavsiye ederim.
Kullanıcı avatarı
watcha

Re: Seiko Sportura SNAE67P1 Alarm Chronograph Bilgi

Mesaj denizgonen » 04 Ara 2011, 00:33

Tuhaftir ama saatin esas hosuma giden yanlarindan biri de o sari cizgiler, bence ayri hava katiyorlar. Alirken bir de kirmizisina bakacagim ama sari yeteri kadar hosuma gitti, buyuk bir ihtimalle pazartesi alacağım. Suya dayanikliligi konusunda yorumu olan var mi? 30 atm demislerdi yanlis hatirlamiyorsam, bu gune dek derinligi hep m uzerinden yaptigi icin 30 atm nelere izin verir vermez hic bir fikrim yok.
Kullanıcı avatarı
denizgonen

Mesaj drk » 04 Ara 2011, 02:15

Bu saat 30 değil 10atm su geçirmez. Yani birkaç metre tüpsüz dalışa kadar sorun çıkarmaz ancak yinede yüzmekten fazlasını yapmamanızı tavsiye ediyorum.
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj Archimed » 05 Ara 2011, 14:20

Selamlar Watcha,

Bende sorduğum saatin FC Barcelona sponsorluğu kapsamında üretilen modeli var. Ben de saatimi almadan önce sarı çizgili kayışları fazla sportif bulmuştum. Daha sonra Barcelona sponsorluğu kapsamında üretilen kırmızı dikişli kayışı olan modeli görünce hemen aldım. Bugün başka saat taktığım için sana saatle ilgili bir link göndereyim:

http://www.konyalisaat.com.tr/product_info.asp?id=33625&product=

Ben saatimden oldukça memnunum. Bunun dışında başka markaların çeşitli model saatlerinden de var (Tissot, Longines, Swatch). Benim önerim, eğer saatle suya gireceksen, metal kayışlı olan bir modelini al. Zira deri kayışın suya girdikten sonra hızla deforme olabileceğini düşünüyorum. Ayrıca Seiko saatlerin orjinal kayışlarının ucuz olmadıklarını hatırlatırım. Ben Sirkeci'deki bir bayiden 900 TL'ye almıştım. Saat spor kıyafetle de, takım elbiseyle de havalı duruyor. Sulu ortama giderken genelde Swatch takmayı tercih ediyorum (saatin kaybolması veya başına bir şey gelmesi ihtimaline karşı). Yeni hedefim Submariner veya emsal bir dalgıç saati almak. Ancak hayalimi gerçekleştirsem dahi, yüzmeye giderken Swatch'umu kullanmaya devam edeceğimi düşünüyorum. Veya Swatch yerine Seiko 5 de alıp kullanabilirim..
Kullanıcı avatarı
Archimed

Mesaj denizgonen » 05 Ara 2011, 17:39

Ben de yaklasik 2 saat once Seiko SNAE75P aldim. Sari dikisli olanini da denedim ama Archimed in dedigi gibi bercelona saati daha guzel geldi ve 800 tl nakit ile aldim. Hafif, okunakli ve kaliteli bir saat hosuma gitti bilegimi de kesinlikle yormadi.
Kullanıcı avatarı
denizgonen

Mesaj drk » 05 Ara 2011, 21:45

denizgonen yazdı:Ben de yaklasik 2 saat once Seiko SNAE75P aldim. Sari dikisli olanini da denedim ama Archimed in dedigi gibi bercelona saati daha guzel geldi ve 800 tl nakit ile aldim. Hafif, okunakli ve kaliteli bir saat hosuma gitti bilegimi de kesinlikle yormadi.

İyi günlerde kullanın, fotoğrafları bekliyoruz :champ:
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj msturan » 05 Ara 2011, 22:14

Hayırlı olsun denizgoren :champ:
Eğer bir Patek Philippe'e sahipseniz, artık ölebilirsiniz demektir. Mission Completed.
Kullanıcı avatarı
msturan

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 130 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners