serxx yazdı:Aldığınız ürünün gümrüğe takılıp takılmaması biraz da şans meselesi bana göre. Bu almak istediğiniz saatin gümrüğe takılacağını sanmıyorum ama yine de garantisi yok.
Bu satıcı güvenilir bir bakın isterseniz..
http://www.ebay.com/itm/Seiko-Automatic-Sports-SNZH57J1-Mens-Watch-/270824526710?pt=Wristwatches&hash=item3f0e665376#ht_2971wt_1185
serxx yazdı::lol:
Rica ederim..
Size tavsiyem yurtdışı alışverişlerinde asla Fedex, DHL, UPS vs. gibi özel kargo şirketlerini kullanmayın. Bu şirketlerde gümrüğe takılma riski çok yüksek ve takıldığı zaman saatten daha fazla masraf ödemek zorunda kalırsınız.
Yurtdışında alışveriş yapıyorsanız örneğin Amerika'dan ürün alacaksanız USPS, Uzak doğu ülkelerinden ürün alıyorsanız Hongkong Post-EMS-Air Mail gibi yerel posta servislerini kullanın gümrüğe takılma riski en aza iniyor. Takılsa bile %18+2.5 TL ödüyorsunuz.
En iyisi benim verdiğim linkteki satıcıya : bizim ülkede gümrük sorunlarının olduğunu belli bir ücreti geçince gümrüğe takıldığını bu konuda nasıl yardımcı olabileceğini sorun büyük ihtimalle size yardımcı olacaktır.
Aklınıza takılanı buraya yazın çekinmeden
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 173 misafir
|