TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

2000 TL Diver Tavsiye ve Oris Diver Date Hakkında

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: 2000 TL Diver Tavsiye ve Oris Diver Date Hakkında

Mesaj nbmc » 20 Eki 2011, 00:27

Bu gün Tevfik Aydın' da pazarlık lafı bile edilmeden nakitte 2400 TL fiyat aldım. Sanırım bana sundukları liste fiyatı da 3300 TL civarındaydı tam hatırlamıyorum. Sizce bu fiyat iyi mi? Pazarlıkla daha da düşürülebilir mi?
Kullanıcı avatarı
nbmc

Mesaj mkb1907 » 10 Kas 2011, 02:21

http://www.e-pirlant.com/?urun-1012-Ori ... -Date.html zaten e-pırlantta fıyatı 2400 tl sanırım daha ıyı fıyat alabılırsınız magazada
Kullanıcı avatarı
mkb1907

Mesaj nbmc » 12 Kas 2011, 01:46

mkb1907 ilgin için teşekkürler ancak saati 8 gün önce aldım. Buraya yazmayı unutmuşum dilerse bir yönetici silsin başlığı.

Ayrıca mkb1907 o internetteki fiyatla mağazada verilen fiyatlar arasında dağlar var. En azından benim Pırlant mağazalarını ziyaretlerim sırasında öyleydi.
Kullanıcı avatarı
nbmc

Mesaj mehmet1453 » 14 Kas 2011, 01:22

yanı mağazadakı fıatlar dahamı yuksek yoksa netten satılanlarmı
bu arada hayırlı olsun saatınız guzel bır saat
Kullanıcı avatarı
mehmet1453

Mesaj drk » 14 Kas 2011, 01:24

Bu işte bir yanlışlık olmalı. Liste fiyatları aynı ancak mağazada alacağınız indirim daha fazladır, olması gereken.
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj freedom36 » 19 Ara 2011, 01:07

Başlık kirliliği oluşturmadan ben de buradan devam edeyim. ;)

Oris'in diverlarından bir "vurgun" da ben yedim. :lol: İlk olarak Maldives fena halde çarptı lakin güç yetiremem. Hele ki limited olduğu düşünülürse... Peki hiç olmazsa benzer renk kombinasyonunda (sarı-turuncu-mavi-lacivert diyelim genel olarak) başka bir Oris Diver yok mudur diye düşündüm, ancak Titan Small Second "C" modelindeki siyah-turuncu ile karşılaştım. Bunun dışındakiler genel olarak beyaz ile mavi veya siyahın birleşiminden oluşuyor. O yüzden Oris Divers Small Second Date modelinde karar kıldım, ancak o da normal Diver Date'lere göre %30-40 oranında daha pahalı.

Aslında 2000-2500 liralık sınır dahi bütçemin çok üzerinde, ancak neden bir ikinci el olmasın umuduyla şimdiden itibaren beklemeye geçiyorum. Ve sizden, tam da bu modellere benzer makul diğer "everyday" kullanımına uygun, her kıyafete giden tek saat olmanın ağırlığını ( :lol: ) taşıyabilecek diver tavsiyelerinizi bekliyorum. Mümkünse Çelik-metal bezelden ziyade renkli olursa daha da memnun olurum. :)
Kullanıcı avatarı
freedom36

Mesaj Modern60 » 19 Ara 2011, 22:24

Bu paralara ben hala Zenton derim. Deep Blue, Zixen gibi ciddi markalar da var. 800-1200 civarı üstelik gerçekten sizin seçeneklerinizle oluşturabilmeniz büyük bir avantaj.
Kullanıcı avatarı
Modern60
Contributor

Mesaj freedom36 » 20 Ara 2011, 00:19

Öncelikle tavsiyeniz için teşekkür ederim modern60. Verdiğiniz saat markalarındaki örneklere baktım. Ancak Oris'e karşı olan hislerimi değiştirmedi ne yalan söyleyeyim. :) Marka takıntım yoktur. Bahsi geçen markaların diverları Oris'in modellerine birazcık yaklaşsa, o uygun fiyatlara pek tabi almak isterdim. Ancak öylesi bir durum oluşmadı.

Başka hangi marka/örneklere bakabilirim? Steinhart'ın da ilgimi çeken bir diver'ını göremedim malesef :roll:
Kullanıcı avatarı
freedom36

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 170 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners