İkiside bileği tam sarar, konfor konusunda natolar oldukça rahat yalnız çok hafif olduğu için bazı kişiler saatin bilekte dengesiz durmasından şikayet ediyorlar, diğerini denemediğim için bilemiyorum,
jackoajs yazdı:saati teslim aldım sonunda,fotolar eklim dedim.saatin tam nasıl kurulması gerektini beceremedim.güç göstergesi 3/4 tte şu an nasıl full olcak bilmiyorum.
asymptote yazdı:jackoajs yazdı:saati teslim aldım sonunda,fotolar eklim dedim.saatin tam nasıl kurulması gerektini beceremedim.güç göstergesi 3/4 tte şu an nasıl full olcak bilmiyorum.
saati manuel olarak kuramıyorsunuz, elinize alıp saatin tersi yönünde ufak daireler çizerek saati sallayın, bunu yaparken kulağınıza yaklaştırın ve rotordan gelen sesi dinleyin. 2 dk bu işlemi yaparsanız sanırım rezerv göstergesinde ibre sona vuracaktır
saatiniz tekrar hayırlı, uğurlu olsun
Thevenin yazdı:jackoajs her yere yazmissin, sakin ol ve klavyeni yavasca yere birak onceSaatin sadece otomatik, saatini ayarla, salla ve yollan. Diger sorularin/onermelerin cevabi olumlu. Gule gule kullan
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 121 misafir
|