TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Raymond Weil Hakkında Yorumlarınız

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Raymond Weil Hakkında Yorumlarınız

Mesaj SeRxx » 09 Ağu 2011, 08:23

Sadice83 arkadaşım Ömürlük saatten kastım, bu saatleri ömür boyu takacağım anlamına gelmiyor ama 20 yıl geçtikten sonra daha karizması devam etmeli onu demek istiyorum mesela Seiko SNP005 modeli var bende hani 20-30 yıl dayanır mı bilmiyorum dayanırsa takmasam bile yıllar sonra çıkardığımda şu zamanı 4 yıl aklında tutması özelliğine hala hayran kalacağım kesin... Zaten şuan orta seviyede( Tissot Couturier, Seiko 5, Seiko SND697P ve Seiko SNP005p1 )saatlerim var ve yavaş yavaş seviyeyi yükseltmek istiyordum Raymond'un yurtdışı fiyatları uygun geldialmak istedim ama saat kafama yatmazsa ne kadar ucuz olursa olsun almam ve vazgeçtim gibi raymond'dan..
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj yakuza » 09 Ağu 2011, 13:02

Bu ayki Saat Dünyası dergisinde Raymond Weil ile ilgili bir bölüm var. Belki yardımcı olur.

http://www.dijimecmua.com/index.php?c=sw&v=168&s=5331
Kullanıcı avatarı
yakuza

Mesaj sadice83 » 09 Ağu 2011, 16:24

o zaman rolexe ve panerai ye bakbilirsin fiyat segmentleride çok yüksek diil
Kullanıcı avatarı
sadice83

Mesaj herofb » 09 Ağu 2011, 17:15

sadice83 yazdı:o zaman rolexe ve panerai ye bakbilirsin fiyat segmentleride çok yüksek diil

nasıl yani???
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj razz » 09 Ağu 2011, 17:22

herojd11 yazdı:
sadice83 yazdı:o zaman rolexe ve panerai ye bakbilirsin fiyat segmentleride çok yüksek diil

nasıl yani???

..?!!
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj onuratamer » 09 Ağu 2011, 17:37

Bildigim kadariyla Raymond Weil, yeniden yapilandirmaya gitti, piyasada kalite algisi dustugunden farkli dizayn ve nispeten yuksek fiyatlarla urun segmentlerini yenilediler. Bu ne kadar basarili olur zaman gosterecek, ama genel anlamda guzel modelleri mevcut. Tissot PRS 516 serisi bence cok guzel dizayna sahip, ve fiyatina gore inanilmaz kaliteli. Kesinlikle tavsiye ederim. Bununla beraber yurtdisina gidip geliyorsaniz, veya bu sekilde seyahat eden bir tanidiginiz varsa duty free magazalarini takip etmenizi oneririm. %50 indirimli Omega, Tag ve Breitlinglere cok rastladim bu sekilde, ve bu sayede marka olarak da citayi bir cit yukari tasimis olursunuz. Aldigim bir istihbarata gore su an Kiev Duty Free'de Breitling modellerinde %50 indirim mevcutmus ;)
Kullanıcı avatarı
onuratamer

Mesaj Emre » 09 Ağu 2011, 19:53

serxx ikinci el saat almak senin icin problem teskil etmezse ikinci ele yonel bence. Bilhassa Raymond Weil, Hamilton, Tissot gibi markalarin saatleri cok cok temiz olanlari dahi cok uygun fiyatlara bulunabiliyor yani yukarida yazdiklarinin yari fiyatina. Bir de, son gunlerde forumun satilik saatler kismi cok hareketlendi ve gercekten cok guzel saatler satista su anda, onlari degerlendir derim. Yok ben ikinci el almam diyosan, biraz daha bekleyip daha iyi bir model alabilirsin. Cunku alacagin Raymond Weil cok guzel bir saat olacak, memnun olacaksin fakat gozun hep bi basamak yukaridaki markalarda olacak, verdigin 500+ dolar degerlerinin yarisina elden cikaracaksin belki de. Aradan belli bi sure gecip daha buyuk markalarin saatlerine yonelmek istediginde de elindeki Raymond Weil gozune batacak.

Doruk cok guzel soylemis, bi markanin saatini alirken o markanin ileride de simdiki seviyelerinde dolasmasi konusunda icinin rahat etmesi lazim. Hele de omurluk saatlerden bahsediyorsak, zaten hali hazirda guzel saatlerin varken cok uygun bisey bulamadigin surece sabretmekte fayda var derim.
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Mesaj SeRxx » 09 Ağu 2011, 20:45

Öncelikle herkese teşekkür ederim değerli cevapları için..
Çok kaliteliyse ve fiyat da cazip olursa ikinci el alabilirim öyle takıntılarım yok zaten. Ama Raymond almayacam büyük ihtimalle, bu aralar saat alma krizi geldi sadece foruma takılanlar o krizi bilir heralde:) bi atlatsam bu krizi sabretip mantıklı bir şey alacağım.. Tissot,Hamilton ve Longines(hamilton'u bu forum sevdirdi bana) arasında bir seçim yapacağım öyle görünüyor.. Asker öğretmenlik çıkarsa Longines kısa dönem askerlik çıkarsa Tissot. Bu gece 12'den sonra belli oluyor dua edin benim için :)
Kullanıcı avatarı
SeRxx

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 40 misafir

RGY Globak Golden Visa Kıbrıs

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners