Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
APyi canlı canlı görmedim ama Patek kaliteyi sonuna kadar hissetiriyordu. APnin de çok aşağı kalır bir yanı olduğunu sanmıyorum. Daha yeni bir mekanizma, eminimki teknik açıdan farklılıklar vardır ancak, bu fiyat kategorisinde hiç kimsenin kalitesiz bir iş yapmayacağından eminim ki zaten mevcut RO'nuzdaki mekanizmanın aynısı, aşina olduğunuz bir tasarım. Bu durumda tek diyebileceğim gönlünüzden geçeni alın. Benim gönlümden de patek geçerdi. Ama daha çok yıllar var En güzeli ikisini de yanyana koyup son kararı saatçide vermek.
Doruk'a katılıyorum. AP, Patek yerine bu tarz daha az bulunur bir saat de alabilirsiniz. İki model arasında da ben olsam Patek tercih ederdim. Tamamen kişisel zevk sonuçta. Bana göre Patek görevini(elbise saati) daha iyi yerine getiriyor. Hem zaten AP var sizde bir de PP olsun... Sonra bir tane IWC portofino alırsınız AP'nin yerini doldurur (:
"I may be wrong (But I doubt it!)" Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
drk yazdı:Aslında bu fiyat kategorisinde ve bu tarzda öyle çok ve güzel seçenekler mevcutki ...
drk'ye katılıyorum. FP Journe, Lange, Vacheron, Breguet, Blancpain, H.Moser vb. birçok markanın aşağı yukarı aynı tarzda klasik modelleri mevcut. Araştırma kısmı alışverişe döndüğü anda karar vermek pek kolay olmayacak sanırım sizin açınızdan serhat200
Yorumlar için hepinize teşekkür ediyorum. Benimde gönlümde Patek var fakat arada da ciddi bir fiyat farkı var. Gerçi bu fiyatlara çıktıktan sonra aradaki fark pek önemli değil ama yinede hatırı sayılır bir fark ve açıkçası AP'de Pateğin yanında kötü durmuyor. Kötü durmuyor dediğime bakmayın henüz AP'yi yakından göremedim çünkü daha bu sene tanıtıldı. O yüzden sizlerinde fikrini alayım dedim. Saatte takvim olsun istediğim için 5196 yı düşünmüyorum NickyNick. Ama 5296 alırsam bide içi mavi çizgili olan var onuda görmek lazım.