TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Seiko SRH009P1 Vs. Seiko SNP025P1

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Seiko SRH009P1 Vs. Seiko SNP025P1

Mesaj gphoton » 05 Haz 2011, 12:55

2 kalibreyide kullandım, bence 7D56.
Kullanıcı avatarı
gphoton

Mesaj teoteo » 05 Haz 2011, 15:04

neden?
Kullanıcı avatarı
teoteo

Mesaj gphoton » 05 Haz 2011, 16:33

nedenlerını daha once yazmıştım sanırım. Direct drive saatler cok agır, birde gereksiz. 3 gunde o pili zaten saati kolunda taşımanla dolduruyorsun. Ayrıca bir saatte real time voltmetre olsa noolur olmasa noolur diyenlerdenim ama tabiiki bu sadece benim kışısel görüşüm. Bende görüntüsüne kanıp alanlardanım. Digeri en azından perpetual takvimli. Direct drive bence auto relay gibi görsel bir özellik ama hepsi bu. En nihayetinde quartz saatler. Perpetual takvım, hassasiyet ve pil göstergesi cep telindede var o nedenle mekanik saat daha anlamlı olabilir diye naçizane tavsiye ederim.
Kullanıcı avatarı
gphoton

Mesaj sadice83 » 05 Haz 2011, 20:06

imkanın varsa 2sinide al ama yrtdışından almanı tavsiye ederim burdan 1 adet alıcağına 2sini birden alabilirsin
Kullanıcı avatarı
sadice83

Mesaj insatiable » 02 Tem 2011, 03:49

hazır konuyu bulmusken, ayrı bir baslık açmayı uygun görmedim.

sizce bu fiyata bu saat orjinal mi ? http://urun.gittigidiyor.com/Seiko-Prem ... ZZ26890686

satıcı ile irtibata gectim. ürünün kesinlikle orginal oldugunu, aldıgınızda dilediğiniz seiko bayiisine gösterebilecegimi, ürünü yurtdısından getirttiğini, eger orginal degilse iade edebilecegimi söyledi.
"saat, önce insanı gösterir, sonra zamanı."
Kullanıcı avatarı
insatiable

Mesaj wsnake » 02 Tem 2011, 17:15

insatiable yazdı:hazır konuyu bulmusken, ayrı bir baslık açmayı uygun görmedim.

sizce bu fiyata bu saat orjinal mi ? http://urun.gittigidiyor.com/Seiko-Prem ... ZZ26890686

satıcı ile irtibata gectim. ürünün kesinlikle orginal oldugunu, aldıgınızda dilediğiniz seiko bayiisine gösterebilecegimi, ürünü yurtdısından getirttiğini, eger orginal degilse iade edebilecegimi söyledi.

orjinal olabilir çünkü ebay'de de o fiyat civarında satılıyor. Baktığınız saat modelini ebay'de aratıp ordaki fiyat seviyesini, orjinallik konusunda bir gösterge olarak kullanabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
wsnake

Mesaj insatiable » 02 Tem 2011, 17:58

wsnake yazdı:
orjinal olabilir çünkü ebay'de de o fiyat civarında satılıyor. Baktığınız saat modelini ebay'de aratıp ordaki fiyat seviyesini, orjinallik konusunda bir gösterge olarak kullanabilirsiniz.

bu saati elden alma imkanımda var. saat konusunda o kadar bilgili oldugum söylenemez. taklit olup olmadıgını anlayabilecegim kıstaslar var mı acaba ? örneğin kasasının arkasındaki seri no. v.s gibi ?
"saat, önce insanı gösterir, sonra zamanı."
Kullanıcı avatarı
insatiable

Mesaj cenk » 02 Tem 2011, 18:20

bayiden orjinaline bakma şansınız varsa önce ona bir bakın işciliğini inceleyin.en iyisi ise elden alıcaksanız buluşun seiko bayisine gidin onlar teyit ederler.En garanti çözüm.
Kullanıcı avatarı
cenk

ÖncekiSonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 57 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners