punk yazdı: Fakat Claro'nun ağırlıklı olarak Çin üretimi bir makine olduğunu hatırlatmakta fayda var.
Omega mekanizmalari gibi diyorsun Punk

punk yazdı: Fakat Claro'nun ağırlıklı olarak Çin üretimi bir makine olduğunu hatırlatmakta fayda var.
clk yazdı:punk yazdı: Fakat Claro'nun ağırlıklı olarak Çin üretimi bir makine olduğunu hatırlatmakta fayda var.
Omega mekanizmalari gibi diyorsun Punk
clk yazdı:herojd11 yazdı:invicta %80'i görünce dayanamıyorsun bence saat asıl olması gereken rakama gelmiş bir de sanki bu fiyata daha iyisi Türkiye'den alınır gibi
Herojd, ilk günden beri siteye ayni seyleri yaziyorum marka ile ilgili. Jacques Lemans saat markasiyim diyen bir cok markayi suya götürüp susuz getirecek bir marka. Bence kalitesi fiyatina oran ile cok yüksek. Quartz yada Automatic hic farketmez. Avusturya yari Alman sayilir (tarihte zaten tekler). Avusturya üretimi olan bir saat benim icin Alman kalitesinde dir´ve JL'de öyle. Firma bu kaliteyi bir adim ileri tasiyarak Swiss Made olan Geneve serisini cikartiyor. Daha ne olsun
297 USD'a bu saat hem ucuz hemde kacirilmamasi gereken bir firsat diyorum. Kimsenin adini sanini duymadigi, belki de bodrum katinda üretilen UHR marka bir saati yere göre sigdiramiyorsak, bu fiyata JLG icin magzanin kapisinda yatmaliyiz diyorum.
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 136 misafir
|