TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Jacques Lemans Geneve GU223D Automatic Yorum

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Jacques Lemans Geneve GU223D Automatic Yorum

Mesaj Clk » 31 May 2011, 20:37

punk yazdı: Fakat Claro'nun ağırlıklı olarak Çin üretimi bir makine olduğunu hatırlatmakta fayda var.

Omega mekanizmalari gibi diyorsun Punk ;)
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj punk » 31 May 2011, 20:37

clk yazdı:
punk yazdı: Fakat Claro'nun ağırlıklı olarak Çin üretimi bir makine olduğunu hatırlatmakta fayda var.

Omega mekanizmalari gibi diyorsun Punk ;)

Genel olarak Claro'ya ne diyorsun clk?
Kullanıcı avatarı
punk

Mesaj Bond » 31 May 2011, 20:52

TSF Claro888 Bilgi ve Yorumlar :arrow: viewtopic.php?f=49&t=4415&p=50586#p50586

CL888 yazıncada bazı önceki yorumlar mevcut ;)
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj punk » 31 May 2011, 20:58

Bond bu başlığı okudum. Claro hakkındaki yorumları da foruma ilk geldiğim zamandan hatırlıyorum. Fakat aktüel bir görüş yok gibi görünüyor. Her ne kadar ustalarımız mekanizmanın kökeni hakkında bilgi vermiş olsalar da.
Kullanıcı avatarı
punk

Mesaj Bond » 31 May 2011, 21:12

Tahmin ediyorum okuduğunu, ben yeni üyeler içinde genelde linkleri konulara veriyorum ki faydalanması kolay olsun diye ;)

Aktüel görüş adına bilemiyorum ama önceden okuduklarımda yabancı forumlarda bazen sapmasından şikayet edilen konular oluyordu ama her üreticide olabilir bu tarz durumlar. Genelleme yapılacak kadar yoğun bir durum hatırlamıyorum ama. Yanlız benim dikkatimi çeken nokta bu mekanizmayı kullanan yada deneyen bazı firmaların bundan vazgeçip ETA kullanması. Örnek Steinhart eskiden bir modelde kısa süreli bunu kullanmıştı daha sonra vazgeçip ETA 2824-2 ile devam etti. Sormak lazım sebebini onlara :) Emin olmamakla beraber JL'da da yeni serilerde bu mekanizmanın kullanım oranı model bazında azalmış olabilir.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Re: Jacques Lemans Automatic

Mesaj wsnake » 01 Haz 2011, 21:29

clk yazdı:
herojd11 yazdı:invicta %80'i görünce dayanamıyorsun bence saat asıl olması gereken rakama gelmiş bir de sanki bu fiyata daha iyisi Türkiye'den alınır gibi

Herojd, ilk günden beri siteye ayni seyleri yaziyorum marka ile ilgili. Jacques Lemans saat markasiyim diyen bir cok markayi suya götürüp susuz getirecek bir marka. Bence kalitesi fiyatina oran ile cok yüksek. Quartz yada Automatic hic farketmez. Avusturya yari Alman sayilir (tarihte zaten tekler). Avusturya üretimi olan bir saat benim icin Alman kalitesinde dir´ve JL'de öyle. Firma bu kaliteyi bir adim ileri tasiyarak Swiss Made olan Geneve serisini cikartiyor. Daha ne olsun ;)

297 USD'a bu saat hem ucuz hemde kacirilmamasi gereken bir firsat diyorum. Kimsenin adini sanini duymadigi, belki de bodrum katinda üretilen UHR marka bir saati yere göre sigdiramiyorsak, bu fiyata JLG icin magzanin kapisinda yatmaliyiz diyorum.

:thumbup:
Kullanıcı avatarı
wsnake

Önceki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 136 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners