Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
ufuk yazdı:4n6 ve NickyNick'e birebir katılıyorum. Güzel bir alternatif de Mido Belluna chronometer
Sayın ufuk la buluşmada konuşmuştuk bu saati. Kendisi de çok beğendiğini söyledi. Tufan saate gittiğimde bu modeli sormuştum ne yazık ki yoktu. Bence fiyatına göre oldukça iyi bir saat.
Takım elbise saati fiyat olarak hangi düzeyde olduğuna bağlı ama deri kayış olmadan olmaz diyorum
Case Material Titanium Band Type Mesh Band Gender Men Band Color Grey Collection Titanium Dial Color Grey Function Analog Case Size Large Water Resistance 3ATM Case Shape Round Band Length 85 x 110mm Band Material Steel Band Width 20 tapers to 18mm Battery Life 5 years Case Size Thickness 6mm Case Width 34mm Clasp Type Safety Clasp Crystal Shape Curved Crystal Type Super Harden Mineral Date Function No Glitz No Indicators Combo Metal Plating Grey Movement Type Japanese Second Hand No
Hayata nicelik değil, pozitif nitelik kattığımızda yaşadığımız zaman değerlenir...