TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Steinhart vs Maratac

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Steinhart vs Maratac

Mesaj yusufragip » 12 Oca 2011, 13:39

Herkese iyi dilekleri icin tesekkur ederim :) Ilk siparisim bir rolex alacak kadar kar birakiyor allaha sukur fakat ilk karimizi 2. siparismizi buyutmek icin kullansak daha faydali olur diye dusunuyorum :)

@Bond abi cok tesekkur ederim cok guzel detayli bir bilgi olmus lacolara daha once bakmistim biliyorsun benim bilekler biraz kalin 47 mm civarindaki ebatlar anca oturuyor :) steinharttan yana tercih kullanacagim

@drk Kalemi kaybetmekten korkuyorum :) Saati bir taktimmi bir daha cikartmam zaten anlamida buyuk olacak :)

@herojd11 Icten dileklerin icin tesekkur ederim abi :) Yusufgarip beni cok guldurdu :) Insallah ilerde High end bir firmayi Turkiyeye getirmek gibi bir planimda mevcut o zaman hepimiz birer tane rolex ayarinda saat takariz :)

@clk Tesekkurler . Sirket zaten cok ufak bi maliyetle kuruldu(ceyrek rolex fiyatina) ve ilk siparisinde bir rolex parasi birakiyor :) Tavsiyen icin tesekkur ederirm abi :)

@razz Abi bu konudaki goruslerin benim icin cok onemli her konuda destek oluyorsun :) Allaha sukur ailemin destegi bana cok yardimci oluyor babamin hakki odenmez . Gorustugum firmalar genc yasimdaki girisimciligimden dolayi zaten desteklerini esirgemiyorlar rakip firmalarin bile destegini aldim :) Takim elbise ve mako 2 ile bunlari yapabildik :) KAlem kaybolur kalemede yukledigimiz anlamada yazik olur :)

Insallah 2. siparsimdede bir montblanc kalemi sirketime kazandiracagim :)
Kullanıcı avatarı
yusufragip

Mesaj yusufragip » 12 Oca 2011, 13:40

Frax1 yazdı:
drk yazdı:Yusufgarip, şirketin için tebrikler :) Yalnız bence de böyle anlamlı bir hatıra için daha kalıcı, kıymetli ve uzun yıllar geçerliliğini kaybetmeyecek bir saat seçmen daha faydalı olacaktır. Yada bu bütçeye güzel bir kalem de hiç fena olmaz.

Bu çok mantıklı :thumbup:

Hayırlı ve bol kazançlar diliyorum :)

Tesekkurler :)
Kullanıcı avatarı
yusufragip

Mesaj Bond » 12 Oca 2011, 14:00

yusufragip yazdı:@clk Tesekkurler . Sirket zaten cok ufak bi maliyetle kuruldu(ceyrek rolex fiyatina) ve ilk siparisinde bir rolex parasi birakiyor :) Tavsiyen icin tesekkur ederirm abi :)

Yusuf bu ne şirketi böyle, söylede bizde kuralım :D :lol:
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj yusufragip » 12 Oca 2011, 14:02

Bond yazdı:
yusufragip yazdı:@clk Tesekkurler . Sirket zaten cok ufak bi maliyetle kuruldu(ceyrek rolex fiyatina) ve ilk siparisinde bir rolex parasi birakiyor :) Tavsiyen icin tesekkur ederirm abi :)

Yusuf bu ne şirketi böyle, söylede bizde kuralım :D :lol:

Jant getiriyorum cin mali :) hehehe Saka biyana

Ithalat Ihracat abi tam sevdigim isler mali bul aliciyi bul mali yolla parayi al :) Bulent abi duymasin butun rolexleri toplar :) Made in china mallari ulkemizde satmak :)
Kullanıcı avatarı
yusufragip

Mesaj herofb » 12 Oca 2011, 15:16

Sevgili Yusuf,

foruma ilk geldiğin günden beri yemin ediyorum garip diye okuyorum yaa kusura bakma vallahi ama bende çok güldüm kendime :)
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj yusufragip » 12 Oca 2011, 15:30

herojd11 yazdı:Sevgili Yusuf,

foruma ilk geldiğin günden beri yemin ediyorum garip diye okuyorum yaa kusura bakma vallahi ama bende çok güldüm kendime :)

HEheheh abi sorun degil oluyor oyle seyler :) Bi gariplik hakkaten varda adima yansiyacak kadar bi garipligim yok allahtan :)
Kullanıcı avatarı
yusufragip

Mesaj drk » 12 Oca 2011, 17:52

yusufragip yazdı:
herojd11 yazdı:Sevgili Yusuf,

HEheheh abi sorun degil oluyor oyle seyler :) Bi gariplik hakkaten varda adima yansiyacak kadar bi garipligim yok allahtan :)

Şu an farkettimki bende Yusuf Garip olarak okumuştum başından beri :D Kusura bakma hatamız için.
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj nickynick » 12 Oca 2011, 18:41

Yusuf şirket hayırlı olsun, bol kazançlar diliyorum :thumbup:
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 154 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners