TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Hamilton khaki king işleme kabartma

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Hamilton khaki king işleme kabartma

Mesaj KKarakuş » 26 May 2025, 20:48

Kişisel zevk meselesi olması yanında astarını geçecek bir işçilik mevcut bu örnekte. Elbet bu işi yapan, becerebilen ustalarımız da mevcuttur ülkemizde. :thumbup: :geek:
" İnsanlar hangi dünyaya kulak kesilmişse, öbürüne sağır..! " / İsmet ÖZEL
Kullanıcı avatarı
KKarakuş

Mesaj erydn » 26 May 2025, 23:16

Aklıma silah ustaları geldi, yanılmıyorsam bazıları lazer desteği de alıyor
Kullanıcı avatarı
erydn

Mesaj murat0625 » 27 May 2025, 13:30

hlkshnr yazdı:Nerede ve hangi ücrete yapılıyor acaba

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

fiyatını öğrenince yazayım bir arkadaşım var bu şekilde saat değil ama yüzük kolye bileklik gibi şeyler yapan kurumsal bir firma
Kullanıcı avatarı
murat0625

Mesaj murat0625 » 30 May 2025, 11:18

arkadaşım haber verdi yüzüklere kolyelere künyelere lazer işi yapan ustaları bununla ilgili makinelerinin olmadığını ama geleceğini gelince yapabileceklerini bileziğin parçalarının çıkması gerektiğini tek tek yapılması gerektiğini söylemiş ki benimde anladığım o şekilde oldu fiyat konusuna hiç girmedim hem fiyat hem orijinallik konusunda benimde şüphelerim var ama gördüğüm kadarıyla da en çok bu saate yakışıyor, zaten bu saati çelik bilezikle kullandığım zaman çok parlak geliyor deri kordonla bir türlü hangi kordon süper oldu diyemiyorum bu şekilde olsa aktif olarak kullanmaya başlarım belki diye aklıma gelen bir konu oldu, mesaj yazanlara teşekkür ederim, birde mesaj yazanlara beğen tuşu olsa iyi olurdu üye olduğum diğer forumlarda bu tuşun olması mesaj yazanlara bir etkileşim mesajını gördüm beğendim demek açısından iyi oluyor diye düşünüyorum
Kullanıcı avatarı
murat0625

Mesaj cbmad » 30 May 2025, 18:49

Sorduğunuz için görüş belirteyim, zevk meselesi olduğunda şüphe yok, kimisi az çirkin kimisi çok çirkin bulacaktir ve özellikle çirkin birşey yapılmak isteniyorsa denenebilir geldi bana.
Kullanıcı avatarı
cbmad

Mesaj slhgzl » 30 May 2025, 19:21

Vucuduna komple dövme yaptirmis yakuzalara benzettim, ben şahsen tercih etmem.
Civil Engineer
Kullanıcı avatarı
slhgzl

Mesaj murat0625 » 01 Haz 2025, 10:14

Bende dövmeli boynunda zincirli incikli boncuklu birine olur diye düşündüm ben elendim sanırım:)

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
murat0625

Mesaj EnderE » 01 Haz 2025, 13:13

murat0625 yazdı:Bende dövmeli boynunda zincirli incikli boncuklu birine olur diye düşündüm ben elendim sanırım:)

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence konuya böyle yaklaşmak doğru olmaya bilir . Kimisi tenine dövme yaptırır kimisi saatine bazen her ikisine . Tümüyle kişinin tercihi. Ama ultra lüks saatlerden wainere kadar gravur kazınmış birçok saat gördüm bu paylaşımda sonra . Aşağıdada birkaçının resimleri var , saatlerini daha kişisel, kendi hikayelerini anlatır hale getirmişler.

Benim tavsiyem pahalı bir işlem gibi gözüktüğü için ilk yorumumda olduğu gibi cok uzun süre sizde kalacağını düşündüğünüz bir saate bunun uygulanması. Bu yüzden ileride bir rolex vb gibi bu maliyeti kaldırabilecek bir saati düşünseniz daha mantikli olacaktir

SM-S711B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ResimResimResim
Ender Erdogan / Eski Kullanıcı Adı Forestsoul
Kullanıcı avatarı
EnderE

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 56 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners