23049PCD8G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hocam aslinda captain cook gonlumden geciyordu ama benzer fiyatlara daha ust seviye markalar olan tag ve tudora da goz atayim dedim. Buradaki yorumlar da insani yonlendiriyor tabi [emoji16]danGerfuLL yazdı:Aquaracer al beni diye bağırıyor.
23049PCD8G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Haklisiniz hocam, rado uzun zamandir istedigim bir saat. Gordugum en guzel tasarimlardan biri. Fakat tag marka algisi daha yuksek ve daha likit bir saat. Tasarimi da daha solid.amasseia yazdı:Tag ve Rado
İkisi arasından tarzınıza uygun olanı seçebilirsiniz.
Neticede bizler kendi zevkimize göre seçim yapıyoruz, sizin zevkinize göre değil.
Önemli olan sizin gönlünüze daha yakın olanı seçmeniz.
Baktıkça yüzünüzde tebessüm oluşturacak saat hangisi, siz söyleyin?
Valla aradaki fiyat farklarını bilmiyorum ama tag alınacak ise daha ikon bir model alınabilir yeni serisi 140 bin bandında ve güzel ama Tudor bb58 önermemiz mekanızma görsel ve kullanım olarak daha üstte mekanizma daha iyi şöylede bir durum var diver saatler genelde iridir bb58 gayet ince ve konforlu bir tasarım boyutun da 12 mm incelik 39 mm kasa çıkala bilinecek ise bb58 iyidir. Ben omega 300 ile bb58 arası çok gidip geliyorumceviks yazdı:Resimdeki benim baktigim calibre 5 hocamHeesh yazdı:Aqua racer sen versiyon da in house mekanizma tercih edile bilir ama bu fiyat üstüne biraz çıkılır ise blackbay önerilir
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot] ve 140 misafir
|