Snxs serisinin fiyatları birkaç ay önce 8-9bin civarıydı,hatta 2.eller bile 7 bin civarına satılıyordu,5 bin gibi fiyatlar bu saatler için gerçekten çok iyi ,bu fiyata satılan saatlerde umarım başka bir sıkıntı yoktur..korayyalnizlar yazdı:Birkaç gün önceye kadar SNXS'in bütün renkleri 5000 lira civarına düşmüştü, laciverti halen 5-6.000 lira aralığında. Kaçırmamanızı tavsiye ederim, uzun süredir kullanıyorum ve fiyatına göre müthiş bir saat. Fakat bahsettiğim saat otomatik bir model, 5-6 yıl sonra ufak ve ucuz da olsa servis (bakım) gerektirebilir. Koluma takayım bir daha uğraşmayayım diyorsanız pilli her türlü Casio modeli sizin için ideal olacaktır. Pil ömürleri de çok uzun olduğundan uzak periyotlarda sadece pil değiştirerek hayatınıza devam edersiniz. Saatin mekanik tarafında ilerlemek istiyorsanız Seiko, Ciziten, Orient gibi Japon markaları başlangıç için çok doğru tercihler fakat mekanik saat hobisi bir noktada tamamen parayla ilerleyen bir durum. Kendinizi ve bu işte gitmek istediğiniz yeri daha detaylı nitelerseniz daha iyi yardımcı olabiliriz.
Birebir aynısını yazmaya gelmiştim.Brash00 yazdı:Bende bu fiyat bandında casio öneriyorum, homage saatleri ilk saat için tavsiye etmiyorum. Alacağınız ilk saatin özgün olması çok daha önemli çünkü ileride sizin için değerli bir konuma gelecektir.
hknmtn yazdı:Bence 5bine sıfır Seiko 5 bulunabilir. SNXS serisi mesela.
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 32 misafir
|