TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

5.000 TL Bütçeli İlk Saat Önerisi?

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: 5.000 TL Bütçeli İlk Saat Önerisi?

Mesaj kesikparmak » 08 Ara 2024, 20:15

Bu fiyat bandında Casio ideal.
Kullanıcı avatarı
kesikparmak

Mesaj Brash00 » 09 Ara 2024, 04:36

Bende bu fiyat bandında casio öneriyorum, homage saatleri ilk saat için tavsiye etmiyorum. Alacağınız ilk saatin özgün olması çok daha önemli çünkü ileride sizin için değerli bir konuma gelecektir.
Kullanıcı avatarı
Brash00

Mesaj hknmtn » 10 Ara 2024, 02:03

Bence 5bine sıfır Seiko 5 bulunabilir. SNXS serisi mesela.
Kullanıcı avatarı
hknmtn

Mesaj korayyalnizlar » 10 Ara 2024, 10:56

Birkaç gün önceye kadar SNXS'in bütün renkleri 5000 lira civarına düşmüştü, laciverti halen 5-6.000 lira aralığında. Kaçırmamanızı tavsiye ederim, uzun süredir kullanıyorum ve fiyatına göre müthiş bir saat. Fakat bahsettiğim saat otomatik bir model, 5-6 yıl sonra ufak ve ucuz da olsa servis (bakım) gerektirebilir. Koluma takayım bir daha uğraşmayayım diyorsanız pilli her türlü Casio modeli sizin için ideal olacaktır. Pil ömürleri de çok uzun olduğundan uzak periyotlarda sadece pil değiştirerek hayatınıza devam edersiniz. Saatin mekanik tarafında ilerlemek istiyorsanız Seiko, Ciziten, Orient gibi Japon markaları başlangıç için çok doğru tercihler fakat mekanik saat hobisi bir noktada tamamen parayla ilerleyen bir durum. Kendinizi ve bu işte gitmek istediğiniz yeri daha detaylı nitelerseniz daha iyi yardımcı olabiliriz.
Driving and Styling.
Kullanıcı avatarı
korayyalnizlar

Mesaj vysaknc » 10 Ara 2024, 12:45

korayyalnizlar yazdı:Birkaç gün önceye kadar SNXS'in bütün renkleri 5000 lira civarına düşmüştü, laciverti halen 5-6.000 lira aralığında. Kaçırmamanızı tavsiye ederim, uzun süredir kullanıyorum ve fiyatına göre müthiş bir saat. Fakat bahsettiğim saat otomatik bir model, 5-6 yıl sonra ufak ve ucuz da olsa servis (bakım) gerektirebilir. Koluma takayım bir daha uğraşmayayım diyorsanız pilli her türlü Casio modeli sizin için ideal olacaktır. Pil ömürleri de çok uzun olduğundan uzak periyotlarda sadece pil değiştirerek hayatınıza devam edersiniz. Saatin mekanik tarafında ilerlemek istiyorsanız Seiko, Ciziten, Orient gibi Japon markaları başlangıç için çok doğru tercihler fakat mekanik saat hobisi bir noktada tamamen parayla ilerleyen bir durum. Kendinizi ve bu işte gitmek istediğiniz yeri daha detaylı nitelerseniz daha iyi yardımcı olabiliriz.
Snxs serisinin fiyatları birkaç ay önce 8-9bin civarıydı,hatta 2.eller bile 7 bin civarına satılıyordu,5 bin gibi fiyatlar bu saatler için gerçekten çok iyi ,bu fiyata satılan saatlerde umarım başka bir sıkıntı yoktur..

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hırs sebebi hasarettir..
Kullanıcı avatarı
vysaknc

Mesaj copycat » 10 Ara 2024, 17:39

Brash00 yazdı:Bende bu fiyat bandında casio öneriyorum, homage saatleri ilk saat için tavsiye etmiyorum. Alacağınız ilk saatin özgün olması çok daha önemli çünkü ileride sizin için değerli bir konuma gelecektir.
Birebir aynısını yazmaya gelmiştim.

Ben de bu bütçe kapsamında quartz saat tavsiye ederim.
İleride daha yüksek bütçeye ulaştığınızda ilk otomatik saatinizi alırsınız.

CPH2113 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
copycat

Mesaj mturann » 10 Ara 2024, 18:57

Seiko 5 Modellerine bakılabilir
Kullanıcı avatarı
mturann

Mesaj yec » 23 Oca 2025, 10:21

hknmtn yazdı:Bence 5bine sıfır Seiko 5 bulunabilir. SNXS serisi mesela.

İşin garip tarafı SNXS'ler hala aynı fiyat aralığında.
Kullanıcı avatarı
yec

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 32 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners