TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Glycine Combat Automatic

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Glycine Combat Automatic

Mesaj safir » 05 Ara 2010, 12:53

uygun deri kayış bulmakta dediğin gibi zorlanabilirsin gerçi uçları uygun olarak kestirilir ama bu sefer kayışın ömrü azalabilir o yüzden harici kayış olarak buna uygun şekilde maratac elite composite öneririm,kaygılı olduğun lug tasarımına uygunluk bakımından tam uygun bir kayış diye biliyorum,
Kullanıcı avatarı
safir

Mesaj punk » 05 Ara 2010, 18:46

safir yazdı:uygun deri kayış bulmakta dediğin gibi zorlanabilirsin gerçi uçları uygun olarak kestirilir ama bu sefer kayışın ömrü azalabilir o yüzden harici kayış olarak buna uygun şekilde maratac elite composite öneririm,kaygılı olduğun lug tasarımına uygunluk bakımından tam uygun bir kayış diye biliyorum,

Hocam uçları nerede uygun kestirilebilir acaba? Ben yaparsam olmayacak ondan eminim :D

Saat kayışları satan dükkanlar bunu yapabilirler mi? Ya da daha önce deneyenler var mı?

safir hocam aslında deri kayış takılabilir bu saate normalde. ancak görüntü biraz çirkin olur diye tahmin ediyorum ve ondan korkuyorum açıkçası. Daha önce bu saat için alternatif bir kayış da önerilmemiş yabancı forumlarda falan. Senin bu dediğin kayış ise iyiymiş ama, alacağım sanırım...
Kullanıcı avatarı
punk

Mesaj 2fast4u » 05 Ara 2010, 19:26

guzel saat ayrıca merak ettiğim mılıtary saatler genelde 50m wr olarak belırlenmıs.Bızım Tsf modelıden az cok bildiğim 50wr ozellıgı mılıtary temalı bır saat ıcın az degıl mı bılenlere soralım.Tekrar gule gule kullan punk
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj punk » 05 Ara 2010, 19:39

Hocam 50 metre senin de bildiğin üzere el yıkarkenki temastan ya da yağmur suyunun temasından yani yüksek basınca maruz kalmaması durumunda su temaslarına karşı dayanıklı anlamına geliyor. Yeterli değil mi bu?
Kullanıcı avatarı
punk

Mesaj drk » 06 Ara 2010, 00:18

Güle güle kullan Punk, alışılmadık bir kasa, spor tasarım, bence güzel :)
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj 2fast4u » 06 Ara 2010, 00:35

asker havada karada suda askerdır yanı o mantıkla bakıyorum ...yazıcı olanları dusunmemıstım:) belkıde tasarım acısından ıfade edıyorlar
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj punk » 06 Ara 2010, 01:02

@drk,

Teşekkürler hocam :)

@2fast4u

Üstadım senin asker tanımın biraz Rambo tarzı sanırım :) Yani sadece tematik bir saat. Netice itibariyle üreticiler öncelikle bir aksesuar olarak bakıyorlar ürettikleri saatlere galiba.
Kullanıcı avatarı
punk

Mesaj punk » 06 Ara 2010, 01:45

Arkadaşlar bir de benim kayış derdime alternatif bir çare üretebilsek (:
Kullanıcı avatarı
punk

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 216 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners