TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Girard Perregaux İkinci El Düşünüyorum - Orjinallik Teyidi?

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Girard Perregaux İkinci El Düşünüyorum - Orjinallik Teyidi?

Mesaj uncass » 30 Ağu 2010, 20:54

ben aslında bırkac alternatıf belırledım ıkıncı el ama acelem yok.
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveri ... iyat/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveri ... rari/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveri ... 9338/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveri ... inal/detay

oldukca genıs bir yelpaze:)
girard için butce zorlamalıyım. tag heuer orıjınal mı suphelıyım, gucci marka satıyor sankı. maurıce lacroix ise uygun fıyatlı ve sık. bu sıtedekı ılanları da ıncelıyorum su an. saat konusunda bılgım son derece zayıf. cerrutı gıbı armanı gıbı saatler kullanmak yerıne ıkıncı elde olsa daha farklı ve SAAT GIBI BIR SAAT kullanmak ıstegındeyım. mekanızmalar ve benzerı seylerı yenı yenı ıncelemeye basladım. yolum uzun ve bırseyler ogrenmek guzel. mesaj yollayan ve ılgılenen herkese saygılar, tesekkurler

* cerruti saatler hakkında bılgıye ayrıca muhtacım:)) ınternette bu sıte gıbı turkce kaynaklar pek yok, genelde cok yuzeysel bılgıler bulabıldım. tekrar tesekkurler
Kullanıcı avatarı
uncass

Mesaj Clk » 30 Ağu 2010, 22:44

1,2 ve 4 sahte. Bilgi vermek istedim. Cerruti ile ilgili bilgiyi eger yazan olmaz ise yarin paylasirim.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj uncass » 30 Ağu 2010, 22:58

tesekkur ederım, o zaman sadece gucciye yönelmek lazım bu saatlerden. önerirmisiniz? standart bır saat ozellıklerınde gıbı. yanı bır seıko almak veya swatch daha mı mantıklı?
ayrıca bakıyorumda ne kadar gercekcı sahte uretımler. kandırılmak cok kolay:(
Kullanıcı avatarı
uncass

Mesaj Monarch » 31 Ağu 2010, 01:14

Mağazadan veya internette faturası ile teslim edecek bir "e-mağazadan" seiko veya swatch (başka marka belirtmediğiniz için sadece bu markaları yazıyorum) almak kesinlikle daha mantıklı. 1000 TL'ye Bond'un da yazdığı gibi o kadar çok orijinal saat bulabilirsiniz ki. Faturasıyla, garantisi ile, saatin ve satıcının gerçekliğinden emin olarak...
Kullanıcı avatarı
Monarch

Mesaj Bond » 31 Ağu 2010, 07:41

Uncass gerçekçi sahte ürün konusuna Clk yukarda bir yorum yapmış ve anlayan için 200 metre diyerek şaka yollu şekliyle açıklamış. :) Ama bu konuda hiç bilgisiz veya yüzeysel bilgi sahibi birisi için bu mesafe 5 cm olsada anlamayabilir, bu çok doğal. Günümüzde bir çok ürünün sahtesi var. Bu yüzden bu durumdaki alıcılar için alışveriş yaparken kendinizi koruyabileceğiniz şartlara sahip yerlerden alışveriş yapmak en garantili yol. Monarchın tavsiyesine bende katılıyorum. :thumbup:

Sen nasıl bir saat istediğine karar ver, burada eski konulardan birçok öneri alabilirsin yada birçok kişi zaten yardımcı olacaktır. Dediğin gibi konu kalsın, faydalı bilgiler ve paylaşımlar oldu.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Clk » 31 Ağu 2010, 07:54

En ucuz orijinal saat, en pahali ve gösterisli sahte saatten daha iyidir. NOKTA :D
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj uncass » 31 Ağu 2010, 20:10

3. lınktekı guccıde karar kıldım bakalım bu macera nereye varır? ama sıteye ıkı göz gezdirdim ve şimdiden mekanik saatlere aşık oldum. karakterli, yaşayan ve uzmanlık isteyen saatler. 3. saatim bir mekanik olur umarım.
Kullanıcı avatarı
uncass

Mesaj drk » 01 Eyl 2010, 13:19

Bence biraz daha araştırmanızda fayda var, forumda birçok kaliteli ve uygun fiyatlı saatle ilgili öneri ve inceleme bulabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
drk

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: kogan, Kutadgu ve 144 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners