syndrome23 yazdı:İlk saat olarak ben de pişman edeceğini düşünmüyorum fiyatı uygun gerçekten
egowest yazdı:Bende 2 ay önce Orient Mako 2 aldım. Şuan fiyatlar uçmuş sanırım ama uyguna denk gelirse bence kaçırmayın. İlk aldıgımda pişman oldum çünkü 20 küsür saniye ileri gidiyordu. Aslan saate iki kere götürdükten sonra son durum bu şekilde. Ve çok memnunum saatten. Otomatik saatlerden devam etme kararı aldım. Şuan ikinci olarak bir vostok almayı planlıyorum. Çok para harcamak istemeyip bir vostokla da başlayabilirsiniz bence.
GM1900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1 haftada 13 sn ileri gitmiş yanlış okumuyorsam..digitusmaximus yazdı:egowest yazdı:Bende 2 ay önce Orient Mako 2 aldım. Şuan fiyatlar uçmuş sanırım ama uyguna denk gelirse bence kaçırmayın. İlk aldıgımda pişman oldum çünkü 20 küsür saniye ileri gidiyordu. Aslan saate iki kere götürdükten sonra son durum bu şekilde. Ve çok memnunum saatten. Otomatik saatlerden devam etme kararı aldım. Şuan ikinci olarak bir vostok almayı planlıyorum. Çok para harcamak istemeyip bir vostokla da başlayabilirsiniz bence.
GM1900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1 haftada 30.6 saniye sapma yaşanmış. Ayda 2.buçuk dakika eder. Yani makul olan 2 ayda bir saati tekrar ayarlamanız şeklinde gözüküyor. Fena değilmiş değerler.
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 60 misafir
|