Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.
Dropby23 ge癟mi bir konuda ayn覺 bal覺k olduu i癟in 2 konuyu birletirdim. 襤skelet saat az, 1000 lira alt覺na zaten 癟ok az, hele bir de Orient'leri beenmediyseniz geriye sadece Nacar ve Bulova kal覺yor. Onlar覺 da internet 羹zerinden getirtmeniz gerekiyor.
Nacar ve Bulova modellerine ebay'den ve amazon'dan bakabilirsiniz
Jazzmaster'覺n ben 癟ok da ho bir model olduunu d羹羹nm羹yorum. Mutlaka kolunuzda g繹r羹p 繹yle al覺n derim. Ancak bir Oris Artelier'a b羹t癟e yetmese de yukar覺da tavsiye edilen Epos Emotion 3390 SK 癟ok daha ho g繹r羹n羹yor. Tabi onu da temin etmek mesele...
Benim fikrim tamamen d覺 g繹r羹n羹m羹 itibariyle ho olmad覺覺na dairdi. 羹nk羹 zaman覺nda benim de istediim bir modeldi. 襤lk bak覺ta dikkat 癟ekiyor denebilir ancak g繹z羹m al覺t覺k癟a o fiyat aral覺覺nda daha 癟ekici saatlerin olduunu farkettim. Yoksa Hamilton'覺n ad覺 san覺 bellidir. Bu saatte kullan覺lan mekanizmaya dair ise ad覺ndan baka detayl覺 a癟覺klama yapamam a癟覺k癟as覺.