TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

İlk Mekanik Saat Önerisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: İlk Mekanik Saat Önerisi

Mesaj imt92 » 06 May 2019, 18:46

Open heart konusunda arkadaşlara katılıyorum. Bence seiko Presage tercih edilmeli. [emoji106]

POT-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
imt92

Re: İlk Mekanik Saat Önerisi

Mesaj erkk » 07 May 2019, 00:54

Öncelikle herkese cevapları için teşekkür ederim.

eyimen yazdı:Skeleton veya open heart modeller başta cazip gelse de, sonradan sıkılmaya başlıyorsunuz :D Hedef dress watch ise resimlerini koyduğunuz Tissot Le Locle ya da Seiko Presage iyi tercihler olur gerçekten :thumbup:

Eyimen hocam, çok fazla klasik giyinen biri olmasam da dress watchlar daha çok ilgimi çekiyor. Fakat o ilk heves skeleton merakımı da engelleyemiyorum. :D

khanruler yazdı:
eyimen yazdı:Skeleton veya open heart modeller başta cazip gelse de, sonradan sıkılmaya başlıyorsunuz :D Hedef dress watch ise resimlerini koyduğunuz Tissot Le Locle ya da Seiko Presage iyi tercihler olur gerçekten [emoji106]
Sayın eyimen'e katılmak ile birlikte seçimlerinizde skeleton openheart modelleri dışarda tutarak sade kadran tarzını ön plana aldığınızı görüyorum, tissot heritage visodate ile birkaç hamilton modelinin de eklenebileceğini düşünüyorum, umarım gönlünüze göre bir seçim olur :champ:Resim

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Visodate modelini de denedim hocam ama sadece koyu lacivert modelini bulabildim, bu sebep ile Le Locle modelini daha ön planda tuttum. Beyazı görme fırsatım olmadı.

zodiac yazdı:En önemli şey sizin beğenmeniz ve keyif almanız, yoksa şu markaymış şu mekanizmaymış özellikmiş hepsi yalan :)

Gidin saatçilerde hepsini uzun uzun deneyin, içinize sinsin, resimlerde güzel görünen saatlerin çoğunu beğenmeyebilirsiniz bileğinizde...

Başlangıç aşamasında hamilton tissot seiko ve orient bakılabilir

Hamilton ve tissot için emaar avm hour passion'a bakılabilir

Orient ve seiko için sirkeci adres, seiko için abt saat kanyon yada bağdat caddesi de var

Bir sirkeci turu ile başlayın siz :)

Hocam Sirkeci turu atmak isterdim ama Bursa’dayım. :) Bir tek Orientleri görme fırsatım olmadı. Burada bulunan büyük firmalarda daha çok Quartz modeller var, mekanik saat satanları daha yeni yeni öğreniyorum.

Ankthas yazdı:Ben de arkadaşlara katılıyorum, open heart biraz geçici bir heves. Visodate de Seiko Presage SEIRPB41J de kullandım ikisi de harika saatler, tavsiye ederim ama son tahlilde Visodate kaldı elimde diğerini sattım. Hem ikisinin de arka kapağı şeffaf ordan mekanizmayı görür open heart ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz :thumbup:

Çok fazla Visodate yorumu alıyorum hocam, özellikle dikkat edeyim. :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
erkk

Önceki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot] ve 127 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners