Open heart konusunda arkadaşlara katılıyorum. Bence seiko Presage tercih edilmeli. [emoji106]
POT-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
eyimen yazdı:Skeleton veya open heart modeller başta cazip gelse de, sonradan sıkılmaya başlıyorsunuzHedef dress watch ise resimlerini koyduğunuz Tissot Le Locle ya da Seiko Presage iyi tercihler olur gerçekten
khanruler yazdı:Sayın eyimen'e katılmak ile birlikte seçimlerinizde skeleton openheart modelleri dışarda tutarak sade kadran tarzını ön plana aldığınızı görüyorum, tissot heritage visodate ile birkaç hamilton modelinin de eklenebileceğini düşünüyorum, umarım gönlünüze göre bir seçim olureyimen yazdı:Skeleton veya open heart modeller başta cazip gelse de, sonradan sıkılmaya başlıyorsunuzHedef dress watch ise resimlerini koyduğunuz Tissot Le Locle ya da Seiko Presage iyi tercihler olur gerçekten [emoji106]
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
zodiac yazdı:En önemli şey sizin beğenmeniz ve keyif almanız, yoksa şu markaymış şu mekanizmaymış özellikmiş hepsi yalan
Gidin saatçilerde hepsini uzun uzun deneyin, içinize sinsin, resimlerde güzel görünen saatlerin çoğunu beğenmeyebilirsiniz bileğinizde...
Başlangıç aşamasında hamilton tissot seiko ve orient bakılabilir
Hamilton ve tissot için emaar avm hour passion'a bakılabilir
Orient ve seiko için sirkeci adres, seiko için abt saat kanyon yada bağdat caddesi de var
Bir sirkeci turu ile başlayın siz
Ankthas yazdı:Ben de arkadaşlara katılıyorum, open heart biraz geçici bir heves. Visodate de Seiko Presage SEIRPB41J de kullandım ikisi de harika saatler, tavsiye ederim ama son tahlilde Visodate kaldı elimde diğerini sattım. Hem ikisinin de arka kapağı şeffaf ordan mekanizmayı görür open heart ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot] ve 127 misafir
|