Başka bir önerim ise tüm parayı tek bir saate vermeyip seiko turtle serisinden bir saat yanina swiss olmak uzere pilot,dress falan alınabilir.
SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ankthas yazdı:yagizbasoglu yazdı:Ankthas yazdı:yagizbasoglu yazdı:18 yaşındayım,birkaç aydır 168.018 refli,taktırdığım omega çelik kordonla birlikte gayet güzel bir omega constellation kullanıyorum.Açıkcası bileğim ince olduğu için başka bana uyan bir saatte bulamadım.Fakat eski bir saat olduğu için ara sıra sıkıntılar yaratıyor ve bu durum çok rahatsız ediyor beni.O yüzden hergün kullanabileceğim daha yeni ve sorunsuz bir saat almak istiyorum,fakat bileklerim ince olduğu için çok bulmakta çok zorlanıyorum.Skx013 ilk aklıma gelen saat fakat swiss bir saatten yanayım.Oris 65-36mm olan modeli gerçekten hoş fakat fiyat olarak yüksek kaçıyor.Fikirleriniz bekliyorum
Bu bütçede ikinci el Oris'lere bakardım, ne kadar ince bilmiyorum ama diverlarda 40 mm'ye kadar sıkıntı yaratacağını sanmıyorum hiçbir bilekte. Deneyebilirsiniz Oris bi çok yerde var
İnce derken,gerçekten ince yani baya ince2. el bu fiyat aralığında orisleri nerde bulabilirm ki bir tavsiyeniz var mı ? Birazdan doğubankın oraya gideceğim orda bir oris bayisi vardı sanırım ama 0 ları bütçemin dışında dediğim gibi
Bizim forumda, sahibinden'de bulabilirsiniz 5k altında pek çok oris var
azizkaya yazdı:Öncelikle tarzı belirlemek ona göre seçenekleri daraltmak daha mantıklı sanki. Çünkü o boyutta bir sürü seçenek var hele 2. el seçeneği elenmiyorsa yüzlerce seçenek mevcut.
Ancak hala bu fiyatın altına bulunabilen sarblar ve hatta alpinist, yine seiko ve orient'in bir sürü giriş seviye saatleri incelemekte fayda var.
İlla swiss aranıyor ise oris seviyelerine çıkmadan tissot, hamilton, certina, steinhart ilk sıralarda değerlendirilebilir.
Biraz daha üst seviye derseniz 2. elde oris önerisine ek olarak longines flagship, conquest, hydroconquest; tam sınırlarda tag heuer yine akla geliyor.
Üzerine biraz daha konsa...
Onun da üzerine biraz daha konsa...
Omega'yı da elden çıkartıp...
Evi de ipoteklersek...
Ancak kendi adıma ben olsam morningstar'ın önerisine uyardım. Hem saatlerde çeşitlilik için hem de o fiyat aralığındaki saatlerin nakde dönüşümünün kolaylığı sayesinde en ufak bir sıkılma durumunda değiştirme şansı var. Şunu da unutmamak lazım benim favorim olan seiko Monster ilk aldığımda çok büyük gelmişti gözüme oysa şu an ne kadar cici minicik saat diyesim geliyor.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot] ve 131 misafir
|