TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Omega Seamaster James Bond Hakkında

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Omega Seamaster James Bond Hakkında

Mesaj barismismis » 31 Oca 2019, 15:07

Tesekkurler ilginize. Siyah kadranlisinin linkini paylasacak var mi?
Kullanıcı avatarı
barismismis

Mesaj canzdmr » 31 Oca 2019, 15:42

sieger yazdı:
Ankthas yazdı:
Maradona yazdı:
Cruciatus yazdı:Yalnız saat inanılmaz hırpalanmış.. bezel berbat durumda.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Üstüne çıkıp tepinmişler resmen... [emoji34]

Belki de hakkaten Bond kullanmıştır :) Bu arada ben Bond'a hiç Omega'yı yakıştıramıyorum, Bond dedin mi Rolex olacak. Gerçi ben son Bond'u oynayan adamı da Bond'a yakıştıramıyorum, benim için her zaman James Bond = Sir Sean Connery olacaktır.

Abi zaten asli o ya, kitapta rolex kullandigi yaziyor, ian da hep explorer kullaniyormus, 1016 olani, o yuzden genel olarak bazisi explorer bazisi yok subdir onunki diyor. Sonra bir filmde saati unuttuklarini fark ediyorlar, bi calisan omega kullandigindan onu odunc veriyor, ve gerisini biliyoruz. Yoksa cok haklisin yani, asil bond saati rolex

Daniel Craig in oynadigi James bond serisinde bununla ilgili bi sahne vardi. Trende giderken hanim kizimiz James bond a saatinin markasini soruyordu Rolex mi diye ?
Hayir Omega diye cevapliyordu Mr. Bond :)
Tamamen Marketing bu isler :)

Kullanıcı avatarı
canzdmr

Mesaj sieger » 31 Oca 2019, 18:15

canzdmr yazdı:
sieger yazdı:
Ankthas yazdı:
Maradona yazdı:
Cruciatus yazdı:Yalnız saat inanılmaz hırpalanmış.. bezel berbat durumda.

Belki de hakkaten Bond kullanmıştır :) Bu arada ben Bond'a hiç Omega'yı yakıştıramıyorum, Bond dedin mi Rolex olacak. Gerçi ben son Bond'u oynayan adamı da Bond'a yakıştıramıyorum, benim için her zaman James Bond = Sir Sean Connery olacaktır.

Abi zaten asli o ya, kitapta rolex kullandigi yaziyor, ian da hep explorer kullaniyormus, 1016 olani, o yuzden genel olarak bazisi explorer bazisi yok subdir onunki diyor. Sonra bir filmde saati unuttuklarini fark ediyorlar, bi calisan omega kullandigindan onu odunc veriyor, ve gerisini biliyoruz. Yoksa cok haklisin yani, asil bond saati rolex

Daniel Craig in oynadigi James bond serisinde bununla ilgili bi sahne vardi. Trende giderken hanim kizimiz James bond a saatinin markasini soruyordu Rolex mi diye ?

o sahneyi hatirlayamadim ama, sonra tabii ki marketing haline geldi, ilk zaman bu saatler o kadar pahali urunler de olmadiklarindan boyle degildi tabi.
instagram.com/archpatek
Kullanıcı avatarı
sieger

Mesaj schavelle » 31 Oca 2019, 19:46

Saati su linkteki ile karsilastirabilirsiniz:
https://forums.watchuseek.com/f20/omega-seamaster-gmt-300-readable-skeleton-hands-942077.html#/topics/942077

Sent from my Redmi Note 6 Pro using Tapatalk
Kullanıcı avatarı
schavelle

Mesaj barismismis » 01 Şub 2019, 09:08

schavelle yazdı:Saati su linkteki ile karsilastirabilirsiniz:
https://forums.watchuseek.com/f20/omega-seamaster-gmt-300-readable-skeleton-hands-942077.html#/topics/942077

mavi kadranlısının amazon linkini ben paylaştım zaten. siyah kadranlısını göremedim internette. siyah kadranalı link paylaşabilecek var mı?
Kullanıcı avatarı
barismismis

Mesaj schavelle » 01 Şub 2019, 13:21

barismismis yazdı:
schavelle yazdı:Saati su linkteki ile karsilastirabilirsiniz:

mavi kadranlısının amazon linkini ben paylaştım zaten. siyah kadranlısını göremedim internette. siyah kadranalı link paylaşabilecek var mı?

Özellikle siyah olsun diye paylaşmamıştım ancak mesajınızdan sonra dikkatimi çekti, ben de baktım.
Siyahını bulamadım. GMT olarak mavi var, saniye kolunun rengi farklı. Siyah olarak sadece Chrono gördüm. Çok ilginç.
Kullanıcı avatarı
schavelle

Mesaj Cruciatus » 01 Şub 2019, 21:05

sieger yazdı:
canzdmr yazdı:
sieger yazdı:
Ankthas yazdı:
Maradona yazdı:[quote="Cruciatus"]Yalnız saat inanılmaz hırpalanmış.. bezel berbat durumda.

o sahneyi hatirlayamadim ama, sonra tabii ki marketing haline geldi, ilk zaman bu saatler o kadar pahali urunler de olmadiklarindan boyle degildi tabi.[/quote]

3:19’a ilerleyebilirsiniz.

https://youtu.be/S39paDGZ0Ew

Kullanıcı avatarı
Cruciatus

Mesaj sieger » 01 Şub 2019, 21:18

@Cruciatus abi cok fenaymis, bir de beautiful dedirtmisler :))
instagram.com/archpatek
Kullanıcı avatarı
sieger

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 131 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners