Kesinlikle otomatik bir saat alın! Kıvılcım yanmış zaten, Mako 2 seçtiğinize göre araştırmanızı da yapmışsınız belli ki. Kaybedeceğiniz hiçbir şey yok alın bir adet 2. el Mako(600 lira ile 800 lira arası bulursunuz) bir müddet kullanın. Baktınız sarmadı gene aldığınız fiyata satarsınız en fazla 50 lira zararınız olur duruma göre. Ben hiç Orient kullanmadım ama çevremizden duyduğumuz, forumlarda, incelemelerde gördüğümüz üzere fiyatını sonuna kadar hak eden, fiyat/performansın saatlerdeki karşılığı olan güzel bir marka. Mako 2 de sanırsam en popüler modelidir.
Hareketsizliğin bir önemi yok ben de eve girince ilk iş saatlerimi çıkarırım. İşte de masabaşı çalışıyorum, her sabah tepeyi 15-20 tur kadar kurmak yetecektir, gerisi bileğinizin az hareketiyle bile çalışmacaktır. Mako'yu dediğim fiyata bulamazsanız Ray 2 ve Mako XL da bakın aynı saattir gene seveceksiniz bence, hatta MAKO XL safir camlıdır
Sahibinden'e bakın, forumu takip edin, uygun fiyata bulursanız kaçırmayın, şimdiden hayırlı olsun