TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Hamilton Saat Fiyat + Tavsiye

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Hamilton Saat Fiyat + Tavsiye

Mesaj Frax » 30 May 2010, 21:05

Etiket fiyatlarını bilmiyorum tam olarak ama Longines Grand Vitesse ve Admiral ler olabilir.
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj Clk » 30 May 2010, 21:16

Yanlis anlasilma var. Hamilton kalite olarak ayaklar altina alinacak bir saat degil. Sadece fiyatlari abartili o kadar.

Hani bu saate bu para deyince sanki kalite olarakta kötü bir izlenim veriyor. Özellikle yükledigin saatler hem kalite olarak hem de dizayn olarak (özellikle ilk resim) bence süper. Ilk resimde ki saat 2.200 gibi bir rakam ile gayet makul olacaktir. Bu da abartilmamis (gercek) Hamilton fiyati diyebiliriz.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Modern60 » 30 May 2010, 21:24

Tekrar bir victorinox AAirboss Mach 6-8 ya da Alpnach Chronograph ya da Klassik Chronograph. Ve ya Longines Admiral benim de tavsiyem olabilir. Mido Commander Chrono COSC de olabilir veya Ocean Sport serisinin bir modeli. Her halükarda Hamiltondan isabetli bir alışveriş olabilir. Bu arada Louis Erard ları da görmek lazım.
Kullanıcı avatarı
Modern60
Contributor

Mesaj Bond » 30 May 2010, 21:45

Hamilton 32716839 American Classics JazzMaster Maestro model oldukça klas duruyor, bir IWC havasıda yok değil. Diğer marka önerileride elbette göz önüne alınmalı ama bu modelin çelik bilezikli modelini 2000 TL'ye bulduğunuzu belirtmişsiniz. Bu modelin yurtdışı indirimli fiyatınıda göz önüne aldığınızda ülkemizde gayet makul bir seviyede olduğunu belirtmek isterim. Chrono ve Day-Date ile gayet donanımlı bir model, optik olarakta şık.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj umutaltun » 30 May 2010, 22:07

Bond, ilk baktığım saat oydu, çok da hoşuma gitmişti bileğimde ancak linkini ilk verdiğim open secret modelini daha çok beğeniyorum. En son 2300 seviyesinde onu alacağım sanırım. Acil değil.

Ben aslında bir panerai radiomir hastasıyım, fakat bir hayal :) Bu saatin ona benzer bir yanı yok evet ama her saat kendi içinde değerlendirlmeli diye düşünüyorum... Aslında panerai'den sonra ikinci tercihim tag heuer link chrono. Ona da 4000 TL fiyat aldım. Gayet iyi bir fiyat ancak bütçenin üzerinde.

Tavsiyeler için teşekkür ederim bu arada...
Kullanıcı avatarı
umutaltun

Mesaj 2fast4u » 30 May 2010, 23:50

modern60 swatch pazarlama ısınde dedıgın gıbı prof.son WATCH dergısıne soyle bır goz attım tam sayfa hamılton ılanları gorunce buraya yazdıgım yazı aklıma geldı resmen sendemı brutus dedım .Yurtdısında da masallah tam gaz .umutaltun sana bu saatı pırlant hedıye edıcekmıs eger seversen:)
Resim
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj Modern60 » 31 May 2010, 16:44

Bence de güzel bir saat 2fast4u. Tavsiyen çok şık.
Kullanıcı avatarı
Modern60
Contributor

Mesaj Modern60 » 31 May 2010, 16:45

Hem de çok faydalı bir çerçevesi var. Telemetre gerçek hayatta en çok işe yarayabilecek araç.
Kullanıcı avatarı
Modern60
Contributor

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 152 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners