TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Louis Erard'覺 Nas覺l Bilirsiniz?

Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Louis Erard'覺 Nas覺l Bilirsiniz?

Mesaj Bond » 05 May 2010, 13:34

Breitling g羹ncel model deil ve limited bir model ama b羹t癟enin biraz 羹zerinde gibi, g羹zel durduu i癟in ekledim. Tutima, Doxa, Sinn ve Fortis markalar覺nda da g羹zel PVD kapl覺 modeller var. D羹nde farkl覺 bir diver vard覺 Zixen marka, milanese mesh bilezik konusunda. Sen diver sevdiim i癟in belki Doxa ve Zixende houna gidebilir. Asl覺nda 癟ok marka model var kolay deil :)

Resim
Breitling Skyland Avenger

Resim

Doxa SUB750T Sharkhunter - Military Edition
Kullan覺c覺 avatar覺
Bond
Administrator

Ya: 51
Kay覺t: 14 Eki 2009, 21:36

Mesaj 2fast4u » 05 May 2010, 14:18

sharkhunter gercekten cok farkli , breitling cok etiket bir saat benim icin farkli cizgisi ile zixen doxa ulasilmasi lazim saatler .tesekkurler.peki louis regulator icin farkli bir yorumun varmi ?
The world is yours .
" serial flipper"
Kullan覺c覺 avatar覺
2fast4u

Kay覺t: 11 Ara 2009, 11:50

Mesaj Frax » 05 May 2010, 17:32

Fortis vardi PVD buna da bak 2fast viewtopic.php?f=75&t=2747
Kullan覺c覺 avatar覺
Frax

Kay覺t: 27 Ara 2009, 15:36

Mesaj Clk » 06 May 2010, 11:52

2fast, benim pvd tavsiyem edox iceshark, maurice yada resmini vermis oldugun LE olurdu. Bu 3 saatte fiyat anlaminda gayet mantikli ve yuksek kaliteli saatler. Gelelim LE'ye. Modern60 bircok onemli noktayi belirtmistim zaten. LE benim icin FC'tan cok daha onemli bir marka. Hem onemli Saat literaturleri tarafindan gelecegin en onemli Saat markalarindan birisi olarak gosteriliyor hem de dizayn anlaminda ciddi calismalarinizda var. Eger nette Urun yelpazesini incelersen inanilmaz guzel modelleri oldugunu goreceksin. Avrupada cok kisa zamanda ciddi basarilara imza atmis kaliteli bir marka. Cep telefonumdan bu Kadar :)
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03

Mesaj donjohnson » 06 May 2010, 14:40

clk yazd覺:2fast, benim pvd tavsiyem edox iceshark, maurice yada resmini vermis oldugun LE olurdu. Bu 3 saatte fiyat anlaminda gayet mantikli ve yuksek kaliteli saatler. Gelelim LE'ye. Modern60 bircok onemli noktayi belirtmistim zaten. LE benim icin FC'tan cok daha onemli bir marka. Hem onemli Saat literaturleri tarafindan gelecegin en onemli Saat markalarindan birisi olarak gosteriliyor hem de dizayn anlaminda ciddi calismalarinizda var. Eger nette Urun yelpazesini incelersen inanilmaz guzel modelleri oldugunu goreceksin. Avrupada cok kisa zamanda ciddi basarilara imza atmis kaliteli bir marka. Cep telefonumdan bu Kadar :)

iceshark g羹zel ama quartz. En az覺ndan bir 7750 olsayd覺 i癟inde :lol: :lol:
donjohnson

Mesaj donjohnson » 06 May 2010, 14:50

2fast4u yazd覺:sharkhunter gercekten cok farkli , breitling cok etiket bir saat benim icin farkli cizgisi ile zixen doxa ulasilmasi lazim saatler .tesekkurler.peki louis regulator icin farkli bir yorumun varmi ?

saatler aras覺nda bir tane mi Oris var ? Yak覺t覺ramad覺m 2fast :lol: :lol:

O Bulgari yerine bir Carlos Coste yak覺覺r dorusu ;)
Resim
donjohnson

Mesaj Frax » 06 May 2010, 16:32

donjohnson yazd覺:saatler aras覺nda bir tane mi Oris var ? Yak覺t覺ramad覺m 2fast :lol: :lol:

Bu yorum s羹per :D
Kullan覺c覺 avatar覺
Frax

Kay覺t: 27 Ara 2009, 15:36

Mesaj 2fast4u » 06 May 2010, 16:47

clk yorumlarin icin tesekkur LE REGULATOR icin bekleyecegiz cunku rotap in elinde bile ne fiyat nede saat var.Yakindan bakmak gerek.Diger yorumlara gelince donjohnson oris yeni fakat cok cabuk isindigim bir marka oldu.Gosterdigin model benim icin hayli buyuk 47 mm su an mevcut oris saatimin yaninda bir dev.Yoksa pirlant bayiligini birakmak uzere olan bir saatcide tesadufen small second siyah bezel turuncu rakkamli %50 indirimle buldum.Fakat uzulerek almadim.Bulgari scuba ise benim icin 38mm olmasi disinda sevdigim ozgun tasarima sahip bir dalgic modeli .Onu replika cilginligi bir ara biterse kutusundan cikarip klasik bir diver olarak takmak isterim.Yoksa Bulgari gormekten ben biktim su an.Carlos coste ise su an Tr mumessilinde bile yok elinde yok satan bir model onuda belirteyim.Fakat zaten saat cok getirmiyorlar oris meraklilari gaza gelsin diye herhalde :))
The world is yours .
" serial flipper"
Kullan覺c覺 avatar覺
2fast4u

Kay覺t: 11 Ara 2009, 11:50

ncekiSonraki

D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 45 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners