TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Jacques Lemans Öneri

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Jacques Lemans Öneri

Mesaj marisa » 04 May 2010, 21:38

http://www.jacques-lemans.com/site2010/index.php?Site=Collection&SubSite=GENEVE&Kategorie=400222&Product=G-199C&Suchwert=

bu da olabilir.

yarın sabah bir kaç model daha eklerim. Jacques Lemans'ın sitesine henüz eklenmemiş bazı modeller var...
Kullanıcı avatarı
marisa

Mesaj nickynick » 04 May 2010, 21:51

Ben Jacques Lemans'ların bir çok modelini inceledim, fiyatına göre çok üstün bir kalite vadediyor bence. Bir kaç modeli fotoğraflama şansım olmuştu, onları paylaşayım:

Resim

Resim
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Mesaj sedir » 04 May 2010, 21:57

Ben de bir Jacques Lemans saat satın aldıktan sonra İzmir'de faaliyet gösteren Ertan Saat'in internet sitesinde çok daha ucuza satıldıığını görmüştüm. Şu anda firmanın sitesi (www.ertansaat.com.tr) ödeme yapılmadığı için duraklatılmış görünüyor ama İzmir'de iseniz saati seçtikten sonra bu firmaya da bakmanızı öneririm.
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Mesaj marisa » 05 May 2010, 00:01

Nicky Bey, fotograflar için teşekkürler. kim çektiyse eline sağlık :)

@sedir, internet satış sitelerinde pazarlık yapma imkanı olmadığı için o fiyatları görüyoruz ama herhangi bir satış noktasından da benzer fiyatlara alabilirsiniz sanırım(koleksiyondan çıkmış eski modeller / ya da distribütör değişimi nedeniyle elde kalanlar hariç)
Kullanıcı avatarı
marisa

Mesaj sedir » 05 May 2010, 10:36

marisa yazdı:...
@sedir, internet satış sitelerinde pazarlık yapma imkanı olmadığı için ...

İnternet üzerinde de pazarlık mümkün. Ben iki kez denedim. Birinde başarılı oldum diğerinde olamadım.
Satış yapan site çok çalışanlı, çok ürün satan bir yer değil (hepsiburada gibi), bir-iki çalışanlı, tek merkezli bir site ise (bazı saatçi ve kuyumculara ait siteler) telefon ve e-posta aracılığıyla pazarlık yapabiliyorsunuz.
Zaten bazı siteler daha ucuza bulursanız söyleyin demiyor mu? Bu da onun daha klasik şekli.
En azından denemekte yarar oluyor.
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Mesaj elmo » 05 May 2010, 12:15

Dostlar değerli önerileriniz için çok teşekkür ederim. fakat fark ettigim bişi oldu. Lemans modelleri içerisinde Geneve modeli'nin diğerlerinden farklı bir yanı varmıdır ? yani diğerlerinin Çinde üretilmesine karşın Geneve modelinin İsveç'te üretilmesi gibi bir durum söz konusu olabilir mi?

herkese tekrar teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
elmo

Mesaj marisa » 05 May 2010, 12:24

Elbette bir fark var. Yalnız Jacques Lemans'ın çin malı saati yok!!! normal serisi Avusturya üretimi iken "Jacques Lemans Geneve" serisi İsviçre üretimitir ve swiss made kriterlerine uygunluk gösterir, bu yüzden kadranda swiss made ibaresi yer alır...
Kullanıcı avatarı
marisa

Mesaj Clk » 06 May 2010, 12:05

JL kalite olarak ust duzeyde olan ve musterisini tatmin Eden bir marka. JL 100% Avusturya uretimi olup cin urunleri ile yakindan uzaktan alakasi yoktur. JL almak isteyen arkadaslara tek tavsiyem butcelerini biraz daha yuksek tutup otomatik modellerine yonelmeleri. Bu cumle Quarz saatlerin kalitesiz oldugu anlamina gelmesin ama otomatik bir saatin verdigi heyecan bambaska. Herkese tavsiye edebilecegim, benimde kullandigim guzel bir saat.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 151 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners