cemmt yazd覺:Caner imdiden hay覺rl覺 olsun.Ben datejust al覺rken as覺l niyetim submariner almakt覺 ama son s繹z羹 bilek s繹yl羹yor.Sub tam bir joker saat hereyle gider,ancak dj daha g繹zal覺c覺 daha 繹zel hissettiren bir model ,ben yazd覺覺n modellerin hepsini denedim sub ve dj deneyince inan bana dj in 41 mm olmas覺na ramen bilekte daha k羹癟羹k hissettirdiini net olarak s繹yleyebilirim 癟羹nki 癟ok daha ince ve de olduk癟a dengeli bir saat bunu neden s繹yl羹yorum 癟unki sub kullanm覺 biri olarak 36 mm dj bileinde k羹癟羹k durabilir.gelelim kadran ve bilezie ,jubilee inan覺lmaz 覺k ve rahat ancak jubilee al覺nacaksa kesinlikle 36 mm ve ileri yalarda al覺nmas覺 gerekli bence 41 mm de g羹zel durmuyor ,kadran renginde mavi inan覺lmaz g羹zel ama beyaz kadran saati daha 癟ok g繹steriyor bence gri kadran da belki ileri yalarda al覺nabilecek gibi.Birde 癟ok b羹y羹k art覺 sub da halen eski mekanizma kullan覺l覺yor dj da ise indeksinden tutda 癟ok 覺k mavi lumeye ve mekanizmaya kadar herey yeni..bunlar kiisel g繹r羹lerim 癟ok g羹zel bir model se癟eceine eminim
Cem abi 36 k羹癟羹k kal覺yor ama daha dengeli duracakt覺r sub varken bir ara denemitim k羹癟羹k kal覺yor ama g繹z ainal覺覺 olmad覺覺 i癟indir
41 in 繹le art覺s覺 var fluted bezeli sanki enine daha kal覺n ve daha 覺k gibi gelmiti(yan覺l覺yor olabilirim) 41 kal覺nl覺k olarak daha ince ve tabiki yeni makine o y羹zden kafay覺 kar覺t覺r覺yor ( tabi bir de u var yeni makine her zaman iyi anlam覺na da gelmez??)
Jubilee ilk balarda beni 癟ok etkilemiti ama uan olystere daha yak覺n gibiyim bu kaymayada anlam veremedim??