TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Tag Heuer Carrera Chronograph Day-Date

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Tag Heuer Carrera Chronograph Day-Date

Mesaj 2fast4u » 12 Nis 2010, 17:16

2.el 3000 -3500 araliginda submarine bulabilirsin tahminimce hatta fancy saat te explorer II 3300 dolar sifir.2.el submarine 3300 dolar eski saat ama rodaj falan yapmislar gerisini daha iyi bilenler cevaplar zaten.Fakat sen gel dogru yoldan sasma frank amcam sana goz kirpmisken yeni yetme brad pitt in koluna fazla takilma:)neticede ozel bir koleksiyon saati edinmis olacaksin.
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj 2fast4u » 12 Nis 2010, 17:25

Darknight a bir tag fanatigi olmasina karsin oris camiasi olarak ilimli yaklasimini takdir ve tebessumle karsiladigimizi iletmek istiyorum:)))))
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj herofb » 12 Nis 2010, 17:48

Yardımlarınız için teşekkürler,

Tabi koluma Frank Sinatra'yı takıp,My Way dinlerken bir de s..... yakmak isterim ama bakalım neye karar vericez
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj darknight » 12 Nis 2010, 17:56

Ne demek 2fast, Sezar'ın hakkını Sezar'a vermek lazım.
Oris saatlerini beğendiğim doğru. Yavaş yavaş Türkiye'de de bilinilirliği artmaya başladı ama kusura bakma Frank Sinatra bile Tag Heuer karşısında Oris'in prestijini arttıramaz.
Tag Heuer marka değeri olarak Oris'in çok önünde, en azından benim gözünde ;)
Kullanıcı avatarı
darknight

Mesaj mrhero » 12 Nis 2010, 18:43

Ben de yeni Carrera lananlardanım. Bir kere saat çok konforlu ve çarpıcı, Omega Planet Ocean ile arasında kalmıştım ama şu an seçimimden çok memnunum. Bir kaç ay önce bu saatlerin fiyatı 4650 frank tı, şu anda zam gelmiş 4900 frank. Ben 5000 TL nakit e aldım ama sen biraz daha pazarlıkla 4800 - 4900 yaptırabilirsin belki.
Bu ara 2fast Oris e saygımız büyük. Pirlant %50 indirim kampanyasını tekrarlarsa koşa koşa gider bir TT3 black alırım ama Oris 4000 TL , Tag Heuer 5000 TL iken seçimim her zaman Tag heuer olur :)
Kullanıcı avatarı
mrhero

Mesaj herofb » 12 Nis 2010, 18:57

Oris saatleri çok güzel ve kaliteli ve zaten bildiğim kadarıyla tamamen otomatik saat üreten köklü bir firma ama gerçekten henüz hakettiği marka değerini bulamadı.

Bu durumda bende büyük ihtimal seçimimi Tah Heuer'den yana kullanıcam gibi görünüyor umarım MrHero'nun bahsettiği rakamlara alabilirim.

En kısa zamanda İstanbul'a gelip araştırıcam hem Tag için daha iyi bir fiyat bulmayı umuyorum hemde belki çok temiz bir 2.el üst sınıf düşerse diye bir iki yere bakıcam sonuçta Bursa'da maalesef Pırlant'tan başka seçeneğimiz yok bu da pazarlık açısından ellerini güçlendiriyor.
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj Clk » 13 Nis 2010, 22:25

Arkadaslar ben bir Rolex fanatiği olarak şunu söyleyebilirim ki c.tesi günü Carrera Day-Date almamak için kendimi zor tuttum. Saat inanılmaz güzel duruyor ve gerçekten de çarpıcı ve etkileyici. Kalite ben buradayım dercesine kendisini ortaya koyuyor. Kim almak isterse şimdiden hayırlı olsun.

Herojd11, kesinlikle yanlış seçim olmaz. Uygun fıyatı bulur bulmaz al derim.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj herofb » 14 Nis 2010, 08:59

clk yorumların için teşekkür ederim,senin gibi zevke ve koleksiyona sahip birinden bunları duymak beni daha da cesaretlendirdi.Umarım iyi de bir fiyat bulurum.
Kullanıcı avatarı
herofb

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Eterna, Srpr ve 168 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners