Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
Umutt » 13 Kas 2016, 16:39
Ahmetrefik yazdı:Bana göre sol üst ilk 3 kalsın, diğerlerini satıp bir El Primero derim. Groundın dediği gibi open heart almanıza gerek yok bence, kapalı kadran da gayet güzel.

toplu aile fotoğrafı bölümünde Caner1983 de aynı yorumu yaptı. Haklısınız mantıklı olan bu belki,bir süredir ben de düşünüyorum benzer bir operasyonu ama karar vermekte zorlanıyorum. Değerlendireceğim bu konuyu teşekkür ederim. Open heart olmayanı da güzel evet aradaki fiya farkına göre kapalı olan da alınabilir.
-

Umutt
-
Wwtr » 13 Kas 2016, 16:46
Koleksiyonunuzda bir de Zenith bulunması kanaatindeyim. Sonradan elden çıkarmayı düşünmüyorsanız(mücbir sebepler haricinde)neden olmasın.
-

Wwtr
-
ggerenimo » 13 Kas 2016, 16:55
kuyur yazdı:Ahmetrefik yazdı:Bana göre sol üst ilk 3 kalsın, diğerlerini satıp bir El Primero derim. Groundın dediği gibi open heart almanıza gerek yok bence, kapalı kadran da gayet güzel.

toplu aile fotoğrafı bölümünde Caner1983 de aynı yorumu yaptı. Haklısınız mantıklı olan bu belki,bir süredir ben de düşünüyorum benzer bir operasyonu ama karar vermekte zorlanıyorum. Değerlendireceğim bu konuyu teşekkür ederim. Open heart olmayanı da güzel evet aradaki fiya farkına göre kapalı olan da alınabilir.
bencede el pirimero için hepsini satarım sırf bu saat olsun diye. Ama işin ticari yanı rolex harici her saatte zarar etmemek mümkün değil az veya çok
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-

ggerenimo
-
mosef » 13 Kas 2016, 20:25
bence kesinlikle koleksiyonda küçülmeye gidilmeli ve zenith aileye eklenmeli

ama bu küçülme sırasında omega po'nun yeri sabit kalmalı düşüncesindeyim...
-

mosef
-
Umutt » 13 Kas 2016, 23:01
Teşekkür ederim arkadaşlar hepinize, görüşleriniz çok faydalı oldu benim için. Aksiyon alıyorum bu konu ile ilgili [emoji106]
Sent from my iPhone using Tapatalk
-

Umutt
-
ltf » 14 Kas 2016, 20:59
Ahmetrefik yazdı:Bana göre sol üst ilk 3 kalsın, diğerlerini satıp bir El Primero derim. Groundın dediği gibi open heart almanıza gerek yok bence, kapalı kadran da gayet güzel.

Kesinlikle katılıyorum. Koleksiyonunuzda da tachymetreli güzel bir kronograf yok, El primero hem tarzı hem de kalitesiyle koleksiyonunuzdaki eksiği çok iyi dolduracaktır.
Time is slow when you wait, time is fast when you are late!
-

ltf
-
Hsnmrycl » 15 Kas 2016, 21:04
saatleri tümletme zamanı gelmiş
zenith harika bir tercih ama open heart konusunda kararsızım.
öd tengri aysar; kişi oglı kop ölgeli törümiş.
-

Hsnmrycl
-
-
Umutt » 15 Kas 2016, 21:31
ltf yazdı:Ahmetrefik yazdı:Bana göre sol üst ilk 3 kalsın, diğerlerini satıp bir El Primero derim. Groundın dediği gibi open heart almanıza gerek yok bence, kapalı kadran da gayet güzel.

Kesinlikle katılıyorum. Koleksiyonunuzda da tachymetreli güzel bir kronograf yok, El primero hem tarzı hem de kalitesiyle koleksiyonunuzdaki eksiği çok iyi dolduracaktır.
Üstad ben de karar verdim artık iş makul bir ikinci el bulmaya kaldı. Tr de aldığım fiyatlar bütçemi çok zorlayacak. Aslında tachymetreli kronograf olarak Louis Vuitton tambour um vardı ama yeni çıkarttım elden.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-

Umutt
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 33 misafir