SeiKinetic yazdı:Bütçe nedir hocam? Vacheron da ince, klasik, kibar; Obaku da...
SeiKinetic yazdı:Efendim şimdi şöyle ifade edeyim; "yüksek değil" tanımı görecelidir. Bana göre 1000 TL yüksek değildir, diğer bir üyeye göre 10.000 yüksek değildir, diğer bir üyeye göre 50.000 TL gayet makuldur. Ne istediğinize karar verin ve maksimum verebileceğiniz; ya da vermek istediğiniz para miktarını Türk Lirası cinsinden yazın. Sonra, "bak şu olabilir" şeklinde buraya bir fotoğraf ekleyin. Ki bizde yardımcı olmaya çalışalım. Şahsen Casio'nun, Swatch'ın pilli modelleri göz önünde bulundurup, incelemenizi tavsiye edebilirim. Çok fazla model mevcut ve birisini seveceğinizi düşünüyorum. 'Yapmayın' diyeceğim şey şu olur; "Zenci saatçi" diye hitap edilen arkadaşlardan almayın.
Buraya çok beğendiğim bir şiiri eklemek istiyorum. Şair, Kayserili bir saatçi![]()
"Beş on lira dandik saatler,
Rengarenk kolunu süsler,
Bazen durur, bazen işler,
Bozulursa yapılmaz, yenisini ister.
Verdiği beş on lira garantisi mi olur,
Su geçer mi diye sorma ne olur,
Bazen işler bazen durur,
Adı üstünde dandik, garantisi mi olur?"
safran78 yazdı:SeiKinetic yazdı:Bütçe nedir hocam? Vacheron da ince, klasik, kibar; Obaku da...
okadar fazla bütcem yok ama obaku olabilir. internetteki fiyatları biraz yüksek şöyle 150 veya 200 tl ye olabilir varsa
SeiKinetic yazdı:Efendim şimdi şöyle ifade edeyim; "yüksek değil" tanımı görecelidir. Bana göre 1000 TL yüksek değildir, diğer bir üyeye göre 10.000 yüksek değildir, diğer bir üyeye göre 50.000 TL gayet makuldur. Ne istediğinize karar verin ve maksimum verebileceğiniz; ya da vermek istediğiniz para miktarını Türk Lirası cinsinden yazın. Sonra, "bak şu olabilir" şeklinde buraya bir fotoğraf ekleyin. Ki bizde yardımcı olmaya çalışalım. Şahsen Casio'nun, Swatch'ın pilli modelleri göz önünde bulundurup, incelemenizi tavsiye edebilirim. Çok fazla model mevcut ve birisini seveceğinizi düşünüyorum. 'Yapmayın' diyeceğim şey şu olur; "Zenci saatçi" diye hitap edilen arkadaşlardan almayın.
Buraya çok beğendiğim bir şiiri eklemek istiyorum. Şair, Kayserili bir saatçi![]()
"Beş on lira dandik saatler,
Rengarenk kolunu süsler,
Bazen durur, bazen işler,
Bozulursa yapılmaz, yenisini ister.
Verdiği beş on lira garantisi mi olur,
Su geçer mi diye sorma ne olur,
Bazen işler bazen durur,
Adı üstünde dandik, garantisi mi olur?"
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 33 misafir
|