TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

4000-5000 TL Bütçeli Pilot Saati Önerisi ve Bilgi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: 4000-5000 TL Bütçeli Pilot Saati Önerisi ve Bilgi

Mesaj Khan » 17 Eki 2016, 14:41

Alpina +1
God is good! Eski Kullanıcı Adı Nethuistr
Kullanıcı avatarı
Khan

Mesaj Anesthesia » 17 Eki 2016, 15:03

kuyur yazdı:aslında steinhart tsf edititon, pilot saatlerinde bir kült ama maalesef kimse satmıyor,her gün bir umut açıyorum forumu ama herkes kıymetini biliyor sanırım :(

Sent from my iPad using Tapatalk

Bütçesi hazır bekliyor bende de :)
Özgür kalana kadar imza mimza yok
Kullanıcı avatarı
Anesthesia

Mesaj kaana » 17 Eki 2016, 15:28

Steinhart Premium modelleri çok güzel görünüyor,
aslında ikinci bir TSF modeli yapılsa şahane olur ben de takip ediyorum :arrow:
Kullanıcı avatarı
kaana

Mesaj caglarhep » 17 Eki 2016, 15:38

Arkadaslar yorumlar için tesekkur ederim ;) Steinhart modellerine bayıldım. Ama gümrük vs.. ugrasmadan nerden bulabilecegim hakkında pek bir fikir olusmadı.

Alpina eminim cok kaliteli bir saattir, ama beni iten birseyler var sanırım bilemedim

instagram.com/caglarhepterlikci
youtube.com/caglarhepterlikci
youtube.com/gitaratolye

Kullanıcı avatarı
caglarhep

Mesaj Umutt » 17 Eki 2016, 16:35

caglarhep yazdı:Arkadaslar yorumlar için tesekkur ederim ;) Steinhart modellerine bayıldım. Ama gümrük vs.. ugrasmadan nerden bulabilecegim hakkında pek bir fikir olusmadı.

Alpina eminim cok kaliteli bir saattir, ama beni iten birseyler var sanırım bilemedim

sahibinden.com u takip edin ender de olsa düşüyor, eskiden forum un 2.el bölümünde rastlıyordum sıklıkla ama son zamanlarda neredeyse hiç görmüyorum

Kullanıcı avatarı
Umutt

Mesaj Ground » 17 Eki 2016, 16:50

Steinhart da güzel ama söylediğiniz bütçelere daha güzel saatler var.

Alpinayı es geçmeyin derim.

Koleksiyonda 1 pilot olmalı.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Kullanıcı avatarı
Ground

Mesaj TSayiR » 17 Eki 2016, 17:01

caglarhep yazdı:Arkadaslar yorumlar için tesekkur ederim ;) Steinhart modellerine bayıldım. Ama gümrük vs.. ugrasmadan nerden bulabilecegim hakkında pek bir fikir olusmadı.

İnternet sitesinden alabilirsin, gümrükle de uğraşmaktan kastınız eğer maddiyatsa birsey diyemem ancak yoruculuksa yorulmuyorsunuz, eskisi gibi uğraştırmıyor, gumruk vergisini ödeyip teslim alıyorsunuz :thumbup: Steinhart F/P oranı en iyi firmalardan birisi. Farklı marka olsun derseniz de bütçenize göre Stowa, Archimede ve Laco ya bakabilirsiniz :thumbup: Stowa -ben kullanmadım- ama Pilot saatte çok iyi diyorlar. Bütçenizde yetiyor ben derim ki eğer sade olsun flieger olsun diyorsanız Stowa bakın, Ama azıcık Kadran kendini göstersin derseniz Steinhart Nav B-Uhr 44 ST1 Panda kadran alın. :thumbup:
@WatchesTNC
Kullanıcı avatarı
TSayiR

Mesaj Umutt » 17 Eki 2016, 17:19

TSayiR yazdı:

İnternet sitesinden alabilirsin, gümrükle de uğraşmaktan kastınız eğer maddiyatsa birsey diyemem ancak yoruculuksa yorulmuyorsunuz, eskisi gibi uğraştırmıyor, gumruk vergisini ödeyip teslim alıyorsunuz :thumbup: Steinhart F/P oranı en iyi firmalardan birisi. Farklı marka olsun derseniz de bütçenize göre Stowa, Archimede ve Laco ya bakabilirsiniz :thumbup: Stowa -ben kullanmadım- ama Pilot saatte çok iyi diyorlar. Bütçenizde yetiyor ben derim ki eğer sade olsun flieger olsun diyorsanız Stowa bakın, Ama azıcık Kadran kendini göstersin derseniz Steinhart Nav B-Uhr 44 ST1 Panda kadran alın. :thumbup:

+1

Kullanıcı avatarı
Umutt

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 100 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners