kuyur yazdı:aslında steinhart tsf edititon, pilot saatlerinde bir kült ama maalesef kimse satmıyor,her gün bir umut açıyorum forumu ama herkes kıymetini biliyor sanırım
Sent from my iPad using Tapatalk
caglarhep yazdı:Arkadaslar yorumlar için tesekkur ederimSteinhart modellerine bayıldım. Ama gümrük vs.. ugrasmadan nerden bulabilecegim hakkında pek bir fikir olusmadı.
Alpina eminim cok kaliteli bir saattir, ama beni iten birseyler var sanırım bilemedim
caglarhep yazdı:Arkadaslar yorumlar için tesekkur ederimSteinhart modellerine bayıldım. Ama gümrük vs.. ugrasmadan nerden bulabilecegim hakkında pek bir fikir olusmadı.
Alpina eminim cok kaliteli bir saattir, ama beni iten birseyler var sanırım bilemedim
TSayiR yazdı:caglarhep yazdı:Arkadaslar yorumlar için tesekkur ederimSteinhart modellerine bayıldım. Ama gümrük vs.. ugrasmadan nerden bulabilecegim hakkında pek bir fikir olusmadı.
İnternet sitesinden alabilirsin, gümrükle de uğraşmaktan kastınız eğer maddiyatsa birsey diyemem ancak yoruculuksa yorulmuyorsunuz, eskisi gibi uğraştırmıyor, gumruk vergisini ödeyip teslim alıyorsunuzSteinhart F/P oranı en iyi firmalardan birisi. Farklı marka olsun derseniz de bütçenize göre Stowa, Archimede ve Laco ya bakabilirsiniz
Stowa -ben kullanmadım- ama Pilot saatte çok iyi diyorlar. Bütçenizde yetiyor ben derim ki eğer sade olsun flieger olsun diyorsanız Stowa bakın, Ama azıcık Kadran kendini göstersin derseniz Steinhart Nav B-Uhr 44 ST1 Panda kadran alın.
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 100 misafir
|