Hasanahmet yazdı:KARARSIZLIĞIM ÇOK MU BELLİ OLUYOR YAHU
Nickini bence kararsızkazım olarak değiştirsen güzel olur
Hasanahmet yazdı:KARARSIZLIĞIM ÇOK MU BELLİ OLUYOR YAHU
Hasanahmet yazdı:...benim tek tutkum saat ve çok fazla saatim oldu çok fazla da olacak emin ol ister cartier ister seiko ister chopard...
kuyur yazdı:Bir süredir Cartier saatlere olan ilgim sonucunda Cartier ronde solo xl aldım kısa bir süre oldu, verdiği kalite hissi güzel,fiyatını haketmediğini de düşünmüyorum ama beklentimi tam anlamı ile karşıladığını da söyleyemeyeceğim.Buna karşılık Ballon Bleu ve Calibre de cartier gibi modellerini çok beğeniyor ve ileride koleksiyonumda mutlaka olmalarını istiyorum.Marka genelinde ise,araştırmalarım ve koldaki denemelerim sonrası fikrimin son derece pozitif olduğunu da söyleyebilirim rahatlıkla.
Sent from my iPad using Tapatalk
kilimanjaro yazdı:kuyur yazdı:Bir süredir Cartier saatlere olan ilgim sonucunda Cartier ronde solo xl aldım kısa bir süre oldu, verdiği kalite hissi güzel,fiyatını haketmediğini de düşünmüyorum ama beklentimi tam anlamı ile karşıladığını da söyleyemeyeceğim.Buna karşılık Ballon Bleu ve Calibre de cartier gibi modellerini çok beğeniyor ve ileride koleksiyonumda mutlaka olmalarını istiyorum.Marka genelinde ise,araştırmalarım ve koldaki denemelerim sonrası fikrimin son derece pozitif olduğunu da söyleyebilirim rahatlıkla.
Sent from my iPad using Tapatalk
çok güzel bir model , fotoğrafı kolunuzda paylaşır mısınız ?
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 78 misafir
|