Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
MrOzcan » 07 Eki 2016, 20:28
Bugün Orient denemek icin gittim. Aynısı yoktu fakat fft03002b0 modeli vardı. Ayni hatta 1mm daha buyuk ama çok guzel durdu. Orient sel03002b0 konudaki saati almaya karar verdim. Yenzasaat.com da 1126 tl stok sorguladım var dediler. İnternetten alamayacağımi magazadan 1400tl ye alabileceğimi sadece kendileride son 1 tane kaldığını söyledi telefondaki kişi. Internette girdim saati 1380den koymus yeni ama 1126 silinmemiş. Aldım ucuz olan fiyattan ödemeyide yaptım sipariş onaylandı sonra iptal ettiler. Tekrar aradım başka saatler sordum nedense sadece benim alacağıma zam gelmiş. Ekran görüntülerini aldım ayrı bir başlıkta detayli olarak anlatacağım. fft03002b0 üretilmeyen bir model sanırım hoşuma gitti tissot dan cok daha guzel duruyor bu saat için yorumlarınız nedir ? Fiyati 1150 tl kararsız kaldım yenzasaatin yaptığından sonra biraz hevesim kaçtı açıkçası.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
-

MrOzcan
-
tumen » 08 Eki 2016, 01:07
Bence başka modellere bakın derim, kalın metal saat kullanan biri olarak göz aşina olduktan sonra her gün takmak biraz eziyet geliyor...Koleksiyon için bir şey diyemem ama günlük için diğer modellere tekrardan bakın derim. Tissot alacaksanız da Powermatic80 olan mekanizmalı modellerini almanız yararınıza olacaktır.
"I guess I'll always be A soldier of fortune "
-

tumen
-
MrOzcan » 16 Eki 2016, 22:49
Merhaba,
En sonunda 2. el PRS 516 da karar kıldım. [emoji1] Günlük kullanım için daha uygun olacağını düşündüm ama ileride yanına bir orient m-force sti almayı düşünüyorum.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
-

MrOzcan
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 76 misafir