TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Hamilton Khaki Skeleton/ Meistersinger No1/ Oris BC Smallsec

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Hamilton Khaki Skeleton/ Meistersinger No1/ Oris BC Smal

Mesaj EnderE » 25 Eyl 2016, 11:08

tekinorkun yazdı:Bende Hamiltonu sevdim ama hrm goz yormasi hem diger modellere gore biraz spor kaciyor. Oy hakkim meisterdan yana :)

HTC 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir de coin bezel herseye uymuyor

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ender Erdogan / Eski Kullanıcı Adı Forestsoul
Kullanıcı avatarı
EnderE

Mesaj 8bindevir » 25 Eyl 2016, 12:24

Meistersinger kullandım gerçekten görsel olarak güzel ve dikkat çeken bir saat fakat okuması zordur ve tam anlamıyla saati söleyeyordum ben alışamadımda orisle takaslamıştım. Benim için saat önemli değil diyorsanız meistersinger ama yok dakika bile çok önemli diyorsanız oristen yanayım saygılar

Kullanıcı avatarı
8bindevir

Mesaj feanorrin » 25 Eyl 2016, 12:55

forestsoul yazdı:Bence de meister ama lacivert perihraph

aslında perigraph' ları çok beğendim. her rengi güzel öncelikle onu söylemem lazım ama ben lacivert istemediğimden eledim, antrasit ve kahve kadranlısı gerçekten şık saatler. ne var ki bu aralar başka masraflar olduğu için no 1' den yukarı çıkmak istemiyorum. no 1' de de siyah kadranı beğendim. :lol:

bir de ileride üst segment epey saat alırım diye düşünüyorum, bu yüzden şimdilik giriş seviyesinde kalmak daha iyi olacak bu aşamada, sanki. aldığım hiçbir saati satmayı düşünmüyorum ileride öyle bir takıntım var :roll: omega' nın, rolex' in vs. kült modellerine yönelmeden önce de 1 - 2 saat daha alırım ama cebi de çok yakmamak lazım şimdiden. (:
Kullanıcı avatarı
feanorrin

Mesaj HknDrsn » 25 Eyl 2016, 13:45

Hamilton severim ama iskelet tarz saatler göz yorar. Meister hiç sevemedim tek kol sanki eksikmis gibi geliyor :D Ben tercihi Oris den yana kullanırdım. bir çok giyimde daha kolay uyum sağlar diye düşünüyorum.
referans
http://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?f=244&t=22863
Kullanıcı avatarı
HknDrsn

Mesaj feanorrin » 25 Eyl 2016, 21:57

Mesaj atan herkese teşekkürler. Hernekadar siyah kadranlı olan ile yola çıkmış olsam da bu gün antrasit renklisini kolumda deneyince çok beğendim ve meistersinger no 1' i alıp çıktım mağazadan. Oris ve Hamilton da başka bahara kaldılar şimdilik (:

İyi akşamlar herkese :champ:
Kullanıcı avatarı
feanorrin

Mesaj zafeer » 25 Eyl 2016, 22:09

Hayırlı ugurlu olsun guzel gunlerde kullanın

Kullanıcı avatarı
zafeer

Mesaj feanorrin » 25 Eyl 2016, 22:49

zafeer yazdı:Hayırlı ugurlu olsun guzel gunlerde kullanın

Sağolun, teşekkür ederim. :thumbup: İçime sinen bir saat oldu, meistersinger saatin malzeme kalitesini oldukça beğendim. Tek eleştirim deri kordona olabilir, görsel olarak değil ama kolay yıpranacak gibi gözüküyor. Onun dışında çok güzel ve çok şık bir bir saat, kendi fiyat seviyesi için gerçekten iyi ve etkileyici. Bu kadar sade bir tasarım, çok iyi bir malzeme kalitesi olmadan 15,16 senelik bir marka ile olmazdı zaten (:

meistersinger gibi bir marka ülkemizden de neden çıkmıyor diye düşünüyor insan ayrıca. :idea: :?: bu günkü büyük ve köklü saat üreticilerinin hepsi zamanında bu şekilde yola çıkmışlar, hatta meistersinger epey hızlı bir yol alıyor, görece. bu otomobil üreticileri için de böyle, başka sektörler için de, misal olarak ferdinand porsche, küçük bir atölyeden başlamış işe. umarım bir gün yerli ve kaliteli bir mekanik saat üreticimiz bizim de olur.
Kullanıcı avatarı
feanorrin

Önceki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 77 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners