Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
ozanxos » 08 Eyl 2016, 11:42
hfatih yazdı:Seiko'nun jdm (Japan domestic model) olarak geçen sadece Japon pazarı için üretilen saatleri var. SARB033, SARB035, SARB017, SARG serisi gibi. Bunlar alınabilir bence o fiyat aralığında. longislandwatch ve seiyajapan sitelerinde bulunabilir.
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Arkadaşım direk Amerika'dan saatçilerden bakacağı için Amerika fiyatları seiko konusunda biraz yüksek ne yazık ki. Ama modellere bakıyorum şimdi çok teşekkürler

-

ozanxos
-
jstein » 08 Eyl 2016, 11:46
ozanxos yazdı:jstein yazdı:Ben olsam o bütçeyle salıya kadar geçerli ekstra %25 indirim ile 487 dolara
http://goo.gl/ozbJUc alırdım.

Çok güzelmiş gerçekten . Ama indirimi kaçırdım sanırım

bu tarz başka önereceğiniz swiss diver var mı acaba ?
İndirimi kaçırmamışsınız, aksine daha da inmiş fiyatı

Şu an 450 dolar diyor, artı mail liste girerseniz ilk alışverişe %15 indirim diyor.
Param olsa da ben alsam

One Timex digital watch, broken.
-

jstein
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: cbmad, MehmetKaratürk, Merdo ve 189 misafir