mosef yazdı:en iyi taktik eyimenin söylediği gibi çaktırmadan üste para eklemek bence dezaten çok bilinmiyor saat fiyatları, iyi bir indirim aldım der kim bilecek
![]()
omege seamaster 300 pro siyah kadran bence güzel gider damatlık için. indirimle 8500 civarına iniyor. Belki iyi pazarlıkla daha da iner, bu konuda bilgisi olan birileri vardır muhakkak. lacivert kadranlıda tarih kutucuğunun zemini siyah olduğu için uyumsuz geliyor bana, yoksa lacivert de güzel.
biraz populer markalara yönelim var sanırım yoksa Star'ın da dediği gibi Nomos da çok iyi bir alternatif bence.
chronometre, bana diverlarda çok gereksiz geliyor. ihtiyaçlarla ve zevkle alakalı bir durum ama kısıtlı bütçe varsa o parayı chronoya harcamak çok mantıklı değil bana göre.
şimdiden hayırlı olsun.
Dedigim gibi arkadas saatlerden pek anlamiyor. Spor/dress watch farkini bile anlamaz ama onun istedigi sokakta bilinirligi olan kaliteli ve mumkunse kronografli bir saat almak. Biliyorum bu istek cok fazla saati kapsiyor ama ben ona onerdiklerimle biraz daralttim. Ustune para ekleyebilecegini sanmiyorum cunku bizzat kizin ailesi ile giderler diye dusunuyorum.
https://www.omegawatches.com/watches/speedmaster/racing/co-axial-chronograph/32632405006001/
Yukaridaki saat hakkinda dusunceleriniz neler?
Tesekkurler.