TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Maksimum 4000 TL Bütçeli Saat Tavsiyesi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Maksimum 4000 TL Bütçeli Saat Tavsiyesi

Mesaj zkan01 » 03 Tem 2016, 01:27

Öncelikle tavsiyeleriniz için çok teşekkürler , son günlerde kafamda kutulu ve sertifikalı 2. el olmak üzere ise 1. sırada bulabilirsem bvlgari 38mm diagono 3000tl verebilirim , 2.sırada Tag heuer aquaracer tarih göstergesi mercekli olanlardan max 4000 tl verebilirim 3. sırada oris divers date 2500-3000 arası verebilirim 4.sırada Omega speedmaster max 4000 tl verebilirim hangisi şartlara göre denk gelirse artık
, bu saatler var sizcede mantıklımı bu fiyat bandı için ? basşka tavsiyesi olan varmı ? gönül ister omega ama bütçemi aşıyor uzun soluklu kullanmak istiyorum bu alacağım saati ilerde rolex alana kadar , malum daha üniversite bitmedi :)
Kullanıcı avatarı
zkan01

Mesaj Caner1983 » 03 Tem 2016, 02:08

Bvlgari hakkında kullanan başar abi ve mert var daha tecrübeliler ama 2. 3. Ve 4. Tercih gayet mantıklı makul geldi bana
Nethiustr kardeş bilmiyorum karşılıksız bir sevgi benimki anlam veremiyorum bazen iyi pazarlama olabilir marka değeri olabilir markacılık olabilir kusursuzluk olabilir hassasiyet olabilir her ortama gittiği için olabilir sadeliği olabilir benim cahilliğim olabilir forum etkisi olabilir ilk 1953 yılında yapılan modelle aynı olmadı mı dersin be bileyim multifaktoryel
Rolex’s don’t tick-tock
Kullanıcı avatarı
Caner1983

Maksimum 4000 TL Bütçeli Saat Tavsiyesi

Mesaj Umutt » 03 Tem 2016, 02:19

butceyi biraz daha artırıp ikinci el breitling superocean ya da omega seamaster po calibre 2500 tercih ederdim ben şahsen.buna karşılık bu bütçe sabitse casual kullanım için yazdığınız alternatiflerde en iyisi omega speedmaster.dress watch için ise louis erard,frederic constant ve meistersinger bakmanızı oneririm

Sent from my iPhone using Tapatalk
Kullanıcı avatarı
Umutt

Mesaj Khan » 03 Tem 2016, 09:03

Caner1983 yazdı:Bvlgari hakkında kullanan başar abi ve mert var daha tecrübeliler ama 2. 3. Ve 4. Tercih gayet mantıklı makul geldi bana
Nethiustr kardeş bilmiyorum karşılıksız bir sevgi benimki anlam veremiyorum bazen iyi pazarlama olabilir marka değeri olabilir markacılık olabilir kusursuzluk olabilir hassasiyet olabilir her ortama gittiği için olabilir sadeliği olabilir benim cahilliğim olabilir forum etkisi olabilir ilk 1953 yılında yapılan modelle aynı olmadı mı dersin be bileyim multifaktoryel

:) sende hala sadece rolex sub var değil mi sadece? :)
God is good! Eski Kullanıcı Adı Nethuistr
Kullanıcı avatarı
Khan

Mesaj Srhtdry » 03 Tem 2016, 11:03

4000e speedmaster reduced heralde değil mi? Bu paraya satan varsa gidip tefecilerden para alayım hemen:)
Kullanıcı avatarı
Srhtdry

Mesaj Caner1983 » 03 Tem 2016, 11:11

Nethiustr yazdı:
Caner1983 yazdı:Bvlgari hakkında kullanan başar abi ve mert var daha tecrübeliler ama 2. 3. Ve 4. Tercih gayet mantıklı makul geldi bana

:) sende hala sadece rolex sub var değil mi sadece? :)

Bütçe saolsun halen tek kendileri bende istemezmiyim yanına kardeş alayım tek kalmasın :( :? :D :lol:
Rolex’s don’t tick-tock
Kullanıcı avatarı
Caner1983

Mesaj zkan01 » 03 Tem 2016, 11:12

Srhtdry yazdı:4000e speedmaster reduced heralde değil mi? Bu paraya satan varsa gidip tefecilerden para alayım hemen:)

geçtiğimiz mayıs ayında viewtopic.php?f=203&t=22025#axzz4D67jAKMh 3600 tlden satıldı aynen reduced.
Kullanıcı avatarı
zkan01

Mesaj Srhtdry » 03 Tem 2016, 11:41

zkan01 yazdı:
Srhtdry yazdı:4000e speedmaster reduced heralde değil mi? Bu paraya satan varsa gidip tefecilerden para alayım hemen:)

geçtiğimiz mayıs ayında http://forum.saatforumu.com/viewtopic.p ... z4D67jAKMh 3600 tlden satıldı aynen reduced.

Aslında güzel saat. 35.5mm olarak geçiyor fakat boyutu 38mmden biraz daha büyükmüş. Hatırladığım kadarıyla kadranının boyutu 35.5mm olmalı.
Kullanıcı avatarı
Srhtdry

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 130 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners