TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Günlük Dalgıç Saat Tavsiyesi ve Takas Bilgisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Günlük Dalgıç Saat Tavsiyesi ve Takas Bilgisi

Mesaj afl » 02 Haz 2016, 11:11

TSayiR yazdı: Tsf satilik köşesine girilir. Fiyat yazilir, beklenilir. Satilirsa satilir, satilmazsa biraz fiyat düşülür, sonrasinda da illaki satilir. Gelen parayla 1490chf yatirilir, kalanida taksit yapilir. TSF Oris projesine girilir, O 100 şanslı kisiden birisi olunur. Keyfine bakilir :) daha ne bekliyosun :)

Gelin şunu 490 CHF yapalım, kalanı taksit olsun. Üzmeyelim arkadaşımızı :D
Kullanıcı avatarı
afl

Mesaj kuntik17 » 02 Haz 2016, 11:15

43mm benim için biraz büyük maalesef. 41mm üst limitim diye düşünüyorum.
En son kuntik17 tarafından 02 Haz 2016, 11:22 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
kuntik17

Mesaj TSayiR » 02 Haz 2016, 11:17

Star yazdı:Tsayir TSF Edition pazarlama uzmanı 8-)

Aynen Katılıyorum bu arada. Benim de önerim bu şekilde :thumbup:

Star kardeşim, ben bütçe olarak kendimi su an o klasmanda görmüyorum ya da göremiyorum diyeyim sebebi kredilerim var biraz kişisel oldu ama aciksozlu bir insan oldugumdan yazmakta sakinca gormedim. Eğer onlar olmasaydi herhalde 001 Bond 002 de ben olurdum :D (isin sakasi) Bu projede gururla bayragi en onde tasirdim, her zaman yineledim yine yineliyorum, oncesini bilemem steinhart concord zamanlarinda ben yoktum. Ancak Oris projesi gercekten mükemmel bir proje, bu projenin gerceklesmesinde elini tasin altina kimler koyduysa hepsine tek tek tesekkur etmek gerekir, ben TSF edition olacak modeli bayisinde deneme imkani buldum ve tek kelimeyle şahane bir saat, üstelik TSF editiondan fiyat olarak daha pahali ve yedek kayista yok ustelik limited bir projede degil. Tüm bunlari isin icine katinca basta Bond ve moderatör arkadaslar olmak uzere emegi gecen herkese tesekkurler diyorum. Saygılar.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@WatchesTNC
Kullanıcı avatarı
TSayiR

Mesaj Star » 02 Haz 2016, 14:52

TSayiR yazdı:
Star yazdı:Tsayir TSF Edition pazarlama uzmanı 8-)

Aynen Katılıyorum bu arada. Benim de önerim bu şekilde :thumbup:

Star kardeşim, ben bütçe olarak kendimi su an o klasmanda görmüyorum ya da göremiyorum diyeyim sebebi kredilerim var biraz kişisel oldu ama aciksozlu bir insan oldugumdan yazmakta sakinca gormedim. Eğer onlar olmasaydi herhalde 001 Bond 002 de ben olurdum :D (isin sakasi) Bu projede gururla bayragi en onde tasirdim, her zaman yineledim yine yineliyorum, oncesini bilemem steinhart concord zamanlarinda ben yoktum. Ancak Oris projesi gercekten mükemmel bir proje, bu projenin gerceklesmesinde elini tasin altina kimler koyduysa hepsine tek tek tesekkur etmek gerekir, ben TSF edition olacak modeli bayisinde deneme imkani buldum ve tek kelimeyle şahane bir saat, üstelik TSF editiondan fiyat olarak daha pahali ve yedek kayista yok ustelik limited bir projede degil. Tüm bunlari isin icine katinca basta Bond ve moderatör arkadaslar olmak uzere emegi gecen herkese tesekkurler diyorum. Saygılar.

Tsayir yanlış anlama sakın, ben onu samimiyetimle sana takılma mayetinde söyledim. Tam pazarlamacı edasıyla yazmışsın Hoşuma gitti o Bakımdan :thumbup: :champ:
Umarım herkes hayalindeki saate kavuşur :) Oris TSF Edition ben de denedim 43mm muadil modeli çok oturaklı bir saat. Teşekkürler TSF :D
Do something instead of killing Time. Because Time is killing you !!!
*Paulo Coelho*
Kullanıcı avatarı
Star

Mesaj TSayiR » 02 Haz 2016, 17:07

Estağfurullah ne yanlis anlamasi, eski kulağı kesiklerdenim ben :D pazarlama uzmanlik alanimdir :D

@WatchesTNC
Kullanıcı avatarı
TSayiR

Mesaj Srhtdry » 02 Haz 2016, 17:37

Belirttiğiniz tüm isteklere ve bütçenize göre sanırım elinizdeki saati kullanmanız daha uygun. Bu kriterlerde aklıma gelen diver Omega SMP veya sub. Onlarında fiyatları belli:). 41mm üst limit diver zor biraz. Tam bütçenize göre seiko marinemaster 300 aslında ama kasası 2 mm kadar büyük.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
Srhtdry

Mesaj aliesat1964 » 05 Haz 2016, 11:12

TSayiR yazdı:Estağfurullah ne yanlis anlamasi, eski kulağı kesiklerdenim ben :D pazarlama uzmanlik alanimdir :D

" Eski kulağı kesik, pazarlama uzmanı" Tsayir üyemize nacizane bir öneri;
Alış ve satış yapılan platformlarda farklı kullanıcı adı kullanmakta fayda var, yoksa hiç umulmadık anda sobelenme ihtimali olabiliyor.
Mesela Seiko SARB035 i sekizyüz liraya alıp 1100 liraya satmayı planlamak gibi.
Kullanıcı avatarı
aliesat1964

Mesaj kilimanjaro » 05 Haz 2016, 23:40

saatın çapına fazla takılmayın bence çünkü göz herşeye alışıyor.Eskiden 41 mm saatler bana çok küçük görünürdü.Şimdi ise tam tersi 43 - 44 mm ler çok büyük görünüyor.
Ne kadar farklı olursa olsun, sana ait olmayana tenezzül etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazgeçme

Ernesto Che GUEVARA
Kullanıcı avatarı
kilimanjaro

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 44 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners