Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
neperliva » 22 May 2016, 14:28
Bu Pricimax benim de dikkatimi çekmişti dakik olduğu söyleniyor ve dedikleri gibi safir kristalse alınabilir. Kozmetik olarak şık duruyor.
Alırsanız inceleme yaparsanız sevinirim. Hayırlı olsun şimdiden

.
"Hata yapmayan kişi aslında genel olarak hiçbir şey yapmıyor demektir".
-

neperliva
-
aytug25 » 23 May 2016, 14:27
neperliva yazdı:Bu Pricimax benim de dikkatimi çekmişti dakik olduğu söyleniyor ve dedikleri gibi safir kristalse alınabilir. Kozmetik olarak şık duruyor.
Alırsanız inceleme yaparsanız sevinirim. Hayırlı olsun şimdiden

.
Hocam saatin mavi bezel olanı indirirmdeydi onu aldım gelince inceleme Yaparım Aklımda zaten, umarım saat güzel çıkar...
-

aytug25
-
neperliva » 24 May 2016, 21:48
Gule gule kullanin bakalim nasil bir saatmis. Mavi olmasi her zaman 1-0 onde bana gore

kaca aldiniz?
"Hata yapmayan kişi aslında genel olarak hiçbir şey yapmıyor demektir".
-

neperliva
-
aytug25 » 26 May 2016, 02:26
72 dolara aldım, amazonda stok sıkıntısı oldu, o Yüzden kargo ücreti almadılar ama hala daha kargoya verilmesini bekliyorum. İnşallah birkaç güne kargoya verirler...
-

aytug25
-
omermoz » 07 Eki 2016, 23:09
aytug25 aynı saati bende almayı düşünüyorum. Saat hakkında kısaca bilgi verir misin?
aytug25 yazdı:72 dolara aldım, amazonda stok sıkıntısı oldu, o Yüzden kargo ücreti almadılar ama hala daha kargoya verilmesini bekliyorum. İnşallah birkaç güne kargoya verirler...
-

omermoz
-
ggerenimo » 09 Eki 2016, 23:29
72 dolara saatten bi halt olmaz eğer bu fiyata saat alacaksan telefonun saati daha iyidir eğer meraklıysan en dip mekanizmalı bir saat al çünkü saatin dışı değil içi önemli
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-

ggerenimo
-
omermoz » 09 Eki 2016, 23:43
ggerenimo yazdı:72 dolara saatten bi halt olmaz eğer bu fiyata saat alacaksan telefonun saati daha iyidir eğer meraklıysan en dip mekanizmalı bir saat al çünkü saatin dışı değil içi önemli
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
hocam en dip mekanizmalı derken anlayamadım?Bir de 100 dolara kadar önerebileceğiniz otomatik saat varmıdır?
-

omermoz
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 76 misafir