TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Hangi Steinhart?

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Hangi Steinhart?

Mesaj evsen81 » 27 Mar 2016, 23:56

TSayiR yazdı:Kardeş bende bu iki saat arasında kalsam kesinlikle tercihim "Ocean Vintage GMT" olurdu :thumbup: :D :D :D

O da güzel saat :thumbup:Cam arka kapaklı ve bronz aradığımdan öncelik değil şu an :champ:
Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol.
Kullanıcı avatarı
evsen81

Mesaj TSayiR » 28 Mar 2016, 00:04

ben zaten şaka yaptım orada :) tabiki de zevkler ve renkler kişiye özel.. ikisi arasındaysa bende 2 nömero deyirem :thumbup:
@WatchesTNC
Kullanıcı avatarı
TSayiR

Mesaj evsen81 » 28 Mar 2016, 00:40

TSayiR yazdı:ben zaten şaka yaptım orada :) tabiki de zevkler ve renkler kişiye özel.. ikisi arasındaysa bende 2 nömero deyirem :thumbup:

Şaka maka :D GMT çok güzel saat :thumbup: Bir ara almaya niyetlenmiştim Ocean 1 Military daha cazip geldi onu aldım.Umarım size alıp kullanmak nasip olur :champ:
Kullanıcı avatarı
evsen81

Mesaj Selçuk » 28 Mar 2016, 02:50

2 numara
Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz
Kullanıcı avatarı
Selçuk

Mesaj TSayiR » 28 Mar 2016, 06:21

evsen81 yazdı:
TSayiR yazdı:ben zaten şaka yaptım orada :) tabiki de zevkler ve renkler kişiye özel.. ikisi arasındaysa bende 2 nömero deyirem :thumbup:

Şaka maka :D GMT çok güzel saat :thumbup: Bir ara almaya niyetlenmiştim Ocean 1 Military daha cazip geldi onu aldım.Umarım size alıp kullanmak nasip olur :champ:

Kısmetse İnşallah. :thumbup:

Military i ben hala beğeniyorum ancak steinhart tasarımcıları mühendisleri ve diğerleri öyle bir saat yapalım ki saatseverler mekanizmaya, görüntüye takılmasın biz onlara kayış verelim demişler :D Abanmışlar kayışa :D abi o nedir ya, mikkemmel bir şey :thumbup:
@WatchesTNC
Kullanıcı avatarı
TSayiR

Mesaj gkarinca » 28 Mar 2016, 16:31

Ben de ilandaki triton bronze oneririm. Hem limitli bir saat hem de kasasi full bronze'dur
Kullanıcı avatarı
gkarinca

Mesaj evsen81 » 28 Mar 2016, 18:01

gkarinca yazdı:Ben de ilandaki triton bronze oneririm. Hem limitli bir saat hem de kasasi full bronze'dur

Düşündüğüm fiyattan en az 1000 TL kadar daha pahalı.Yoksa o saat de güzel :thumbup:
Kullanıcı avatarı
evsen81

Mesaj tiktak98 » 03 Nis 2016, 00:33

Iki saat arasindan 2.secerim ben
Kullanıcı avatarı
tiktak98

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: fikrigul ve 44 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners