İlk önce 5711 mavi kadran için Şubat'ın son haftası uğraşmaya başladım. 21 günde neticeye ulaşınca, sıra olayları efsane mi diye kendime sormadan edemiyorum açıkcası. Belki de şans veya iyi PP müşterilerinin avantajını yaşıyorum.
Mert Abi(MertYE) mezuniyet duygusallığında araya sıkıştıracağım, yoksa saat parasını (kurt'a kuzu) bana teslim etmezler

Kendi kazandığımız parayla da 50.yıl versiyonuna birlikte pazarlık yaparız umarım.
Bcanduran abi endişem 40.yıl nedeniyle KALICI komplikasyon veya tarih göstergesi renk değişimi vs gelmesi. O durum da bu direk ikinci el olacak.
Serhat200, abi değerli görüşleriniz için teşekkür ederim.
Bariş Abi ben manevi değeri olsun istiyorum . Ancak ticari olarakta fiyatın iyi olduğunu herkes bastıra bastıra söyleyince kafam karıştı. Kendi kendime aslında bunu mezuniyet hediyesi diye varsaymadan TİCARİ MAL sıfatında değerlendirebilirim,Gerekirse sonradan MANEVİ DEĞER yüklerim demeye başladımbile. İkinci el piyasası yaklaşık nedir acaba?
Başar Abi benim taraftan sonuç negatif olursa yarın size memnuniyetle haber veririm. Fiyat 23300 USD vergi oranı %20, %12 tax free iadesi demişler. Yani 20504 USD .
Çagatay10 Abi bende yurtdışından 3 ay önce 21000 USD alan kişilerin beyanlarını okudum. Yorumlara göre fiyat iyi saat alınıp satılabilir.
Caner Abi uçak masrafı da olmayacak çünkü bir abim devamlı gidip geliyor
MertK Abi mezuniyet durumunda kalıcı birşey olsun diyorum. Benim sevdiğim saatler genelde 40 mm altı onlarda maalesef piyasada azınlıkta zaten.
Yorumlardan anladığım direk alınıp geçilmeli çünkü bulmak zor ve fiyat direk alınıp satılacak kadar iyi.
Herkese tek tek teşekkür ederim.
Son iki sorum şu olsun
1) ''Normalde fiyat yaklaşık ne civarda olmalı? Fiyat ne kadar iyi kestirmek açısından?''
2) Rolex alımında defolu bezel tecrübesi yaşandı. Fiyatın çok iyi olması yönündeki söylemler acaba defolu mu diye aklıma getirdi? Dolayısiyle bu saatte defo vs var mı nasıl kontrol ettiririz? Yoksa yurtdışı AD’lerde çizik vs saat vermezler mi? Saatin sağlamlığı noktasında hangi yolu izlemem lazım?
Teşekkürler