Caner1983 yazdı:Fossil otomatik saat üretiyor mu??
evet verdiğim linklerde ki Fossil modeller otomatik iskelet modeller, kalite olarak nasıllar bilemedim sizlere danışıyorum

Caner1983 yazdı:Fossil otomatik saat üretiyor mu??
Ertanmeric yazdı:Caner1983 yazdı:Fossil otomatik saat üretiyor mu??
evet verdiğim linklerde ki Fossil modeller otomatik iskelet modeller, kalite olarak nasıllar bilemedim sizlere danışıyorum
Ertanmeric yazdı:eraslani yazdı:Modelleri gerçekten çok beğendiyseniz birini alabilirsiniz bence..fossil kullanılmayacak derecede kalitesiz mallar üretmiyor sonuçta..muadili seiko Vs bulunmuyordur sanıyorum..belirttiğiniz gibi çok üst bütçeler de ulaşılabilecek tasarımlar..benim aklıma en ulaşılabilir tissot geliyor.
model nedir acaba çok hoş duruyor tissot.
abice yazdı:Ertanmeric yazdı:Caner1983 yazdı:Fossil otomatik saat üretiyor mu??
İlk linkteki fossil saatte aşağıdaki özelliklerinde quartz olduğu yazıyor.
Edit: internette başka sitelerde baktım arkadan mekanizma görüntüsü otomatik ama özelliklerinde quartz yazınca merak edip baktım otomatikmiş. Çap 44 yazıyor aynı zamanda, bilekte denemeden almayın derim.
mucadeleci yazdı:Bu arada linklerin iki tanesi hariç açılmıyor/modeller çıkmıyor.
Ertanmeric yazdı:Caner1983 yazdı:Fossil otomatik saat üretiyor mu??
Ertanmeric yazdı:mucadeleci yazdı:Bu arada linklerin iki tanesi hariç açılmıyor/modeller çıkmıyor.
linkleri güncelledim değerli yorumlarınızı bekliyorumforumlarda bazı arkadaşlar Quarz seiko yerine mesela Orient otomatikleri önermişler ( otomatik olduğu için karşılaştırma sırasında ) bu güzide iki firma arasında quartz-otomatik ayrımı yapılabiliyor, Fossil'in bu konuda ki kalitesi nedir acaba?
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 20 misafir
|