TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Certina DS Action Diver Hakkında Bilgi ve Yorum

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Certina DS Action Diver Hakkında Bilgi ve Yorum

Mesaj tyro06 » 09 Şub 2016, 00:57

Merhaba, degerli yorunlariniz icin cok tesekkur ederim.

Aslinda benim de kafamda basindan beri titanyum olan modeli vardi. Ama iste onu bulamadigim icin chrono'lu modele yönelmistim ama görüşleriniz dogrultusunda chrono'lu certinayi da direkt olarak eliyorum :thumbup: o halde, Ilk olarak titanyum olana yönelicem, eger bulamassam butceyi zorlamaya calisip Tag modellerine bakarim ama certina olsa tabi butcem icin daha iyi olur :D
Longines hydroconquest modelleri de muhtemelen kaliteli saatlerdir tabi ama nedense bi turlu isinamadim ben o markaya. :roll:
Bu arada saatte çelik daha mi iyidir yoksa fiyat olarak biraz daha uygun olur diye mi çelik olanini önerdiniz acaba?
tyro06

Mesaj eraslani » 09 Şub 2016, 13:39

titanyum çeliğe göre daha hafif olmasına rağmen mukavemet olarak daha yüksek bir malzeme..
buna rağmen ben çeliği tercih ederim..titanyumun hafifliğini ve matlığını yakıştırmıyorum her saate..
Kullanıcı avatarı
eraslani

Mesaj Baran » 09 Şub 2016, 14:48

Titanyumu ve Aluminyumu bende kol saatlerinde sevmiyorum.Saati hafifleştiriyor ve bu bana kalitesiz bir hissiyat veriyor.Saati bilekte hissetmek hoşuma gidiyor.
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj utabev » 11 Şub 2016, 14:43

Bende Titanyumla ilgili eraslani ve Baran arkadaşlarıma katılıyorum..Certina Ds Action Diver saat kullanıyorum ve oldukça memnunum..Çıtayı yükseltene kadar kullanmayı düşündüğüm bir saat..Saatin en beğendiğim özelliği de lumeleri..Kadran mavi bezel yeşil..
Bırak inceldiği yerden kopsun..! Gün gelir en sağlam yerinden kopar.Canın Yanar..
Kullanıcı avatarı
utabev

Mesaj tyro06 » 19 Şub 2016, 22:00

Yorumlar icin tesekiur ederim arkadaslar. bakalim en kisa surede edinicem bitane
tyro06

Önceki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: doukan1997 ve 119 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners