Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
Srhtdry » 21 Oca 2016, 21:52
emrerd yazdı:Orient Star SEL09004W

Tabi zevkler ve renkler ayrıdır ama bana göre ilerleyen yıllarda da sıkılmadan zevkle takılacak bir saat
-

Srhtdry
-
Feda » 21 Oca 2016, 22:37
Öneri için teşekkür ederim. Orient ile Orient Star arasında fark var mı?
-

Feda
-
Srhtdry » 21 Oca 2016, 23:00
Orient Star her bakımdan daha üstün. Işçilik, mekanizma daha kaliteli. Orient markasının iyi serisi diyebiliriz
-

Srhtdry
-
emrerd » 22 Oca 2016, 00:04
Feda yazdı:emrerd yazdı:Feda yazdı:emrerd, gerçekten güzel saat. Aradığım tarzda... 503 dolara buldum bir tane ama vergisi, gümrüğü falan derken uğraşmaya değer mi?
Türkiyede aslan saatte var.El yapımı üst düzey bir saat, biraz araştırmanızı ve aslan saatle irtibat kurmanızı öneririm.Aslan saat web sitesi -şansınızdan- şu an bakımda, resmi Türkiye distiribütörü kendileri.
Biraz araştırınca Orient'in birçok ve çok güzel modellerine denk geldim. Özellikle sınırlı üretim olan şu modelini bir hayli beğendim. 1.500 tl imiş... Modeli ise; ORİENT STAR SDK05004K0
http://i.hizliresim.com/5MNbMA.jpg
Bu saatin lacivert kadranlısını kullanıyorum, ve çok memnunum.

-

emrerd
-
Feda » 22 Oca 2016, 11:31
Bende siyah kadranlısını kullanacağım kısmetse. Saatten memnun kalman da benim için önemli. Şuana kadar olumsuz bir yorum okumadım forumlarda.
-

Feda
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 125 misafir