Skysercan yazdı:
Bunu denedim bugün çok beğendim, tavsiye ederim. Saat&Saat'te 5000TL, Sirkeci'den daha da altına alınabilir.
+1
Skysercan yazdı:
Bunu denedim bugün çok beğendim, tavsiye ederim. Saat&Saat'te 5000TL, Sirkeci'den daha da altına alınabilir.
Tgm yazdı:Frederique Constant Manufacture FC-710 ClassicsIn-house calibre, 26 jewels, 42 saat güç rezervi, 42mm çap, timsah derisi kayış, ön arka safir cam vs.. ben bu saati çok beğeniyorum. Sizin de bütçe aralığınızda
![]()
khef yazdı:Tgm yazdı:Frederique Constant Manufacture FC-710 ClassicsIn-house calibre, 26 jewels, 42 saat güç rezervi, 42mm çap, timsah derisi kayış, ön arka safir cam vs.. ben bu saati çok beğeniyorum. Sizin de bütçe aralığınızda
![]()
Tgm, ilk kez Roma rakamli bir saat beğendim. Basta tepe olmak uzere, kadran, kasa, boynuzlar... Gerçekten harika.![]()
Tgm yazdı:
khef, amazon'da şu an 1066 usd fiyatı var. Fiyatıyla kıyaslandığında da çok iyi bir seçim olur [emoji106]
SeRxx yazdı:Nokta atışı bir seçim olur hem deTgm yazdı:
khef, amazon'da şu an 1066 usd fiyatı var. Fiyatıyla kıyaslandığında da çok iyi bir seçim olur [emoji106]
khef yazdı:SeRxx yazdı:Nokta atışı bir seçim olur hem deTgm yazdı:
Dress watch araştırmalarının sonuna mi geldim acaba?![]()
SeRxx yazdı:Worldtimer'dan daha bir alınası geldi bana
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 125 misafir
|